Fri frakt vid köp över 500 kr
Säker betalning med Klarna
Snabb leverans inom 1-3 dagar
5500+ produkter att välja mellan

Categories

Price

0 kr - 600 kr

Blogg

Gör egen dekoration till kräftskivan

Kräftskivan närmar sig och du vet inte vad du ska dekorera med? - Inga problem, kika in på detta inlägg och inspireras till att pyssla ihop dina egna månlyktor.

August 10, 2017
read more
servettringar av toarullar

Enkelt och billigt kan du skapa egna servettringar till kalaset eller festen. Då du gör dem själv får du helt och hållet bestämma designen själv!

July 25, 2017
read more
Sommarens roligaste lek!

I detta inlägg hittar du instruktioner till sommarens roligaste och färgstarka lek.

July 16, 2017
read more
Muffinspaj

Bjud dina gäster och familj så smarriga och matiga pajer i sommriga muffinsformar. Perfekt på buffébordet, till mellanmål eller till sommarens alla härliga picknikar.

read more
Plantera tillsammans med familj och vänner

Letar du efter ett roligt pyssel som passar hela familjen? Eller är du ute efter en unik aktivitet till kalaset?- Då är detta helt rätt inlägg för dig. Välkommen in och läs!

June 15, 2017
read more
Ballonger med överraskningar

Fyllda ballonger med överraskningar till barnen på kalaset- välkommen in och läs veckans inlägg!

June 12, 2017 Pysseltips
read more
Skydd till sommarens läskande drycker

Upplever du precis som oss att getingarna ibland kan vara ett problem under sommaren? Särskild när man vill dricka något sött, då vill dem gärna dyka ned i ens dricksglas. Kika in på detta inlägg där vi bjuder er på ett enkelt tips för att slippa getingarna i glaset.

May 15, 2017
read more
Tips för Studentfirandet

Studenten är en glädjens tid, full av frihet och framtidsutsikter. Studenten är en benämning pågymnasieskolornas avslutning i Sverige, och de festligheter som associeras med tillfället.

May 9, 2017
read more
Sötaste småkakorna

Vill du bjuda gästerna på dopet eller babyshowern på söta småkakor? Kika då gärna in på detta inlägg där vi ger dig både recept och idéer på hur du kan smycka dem.

May 6, 2017
read more