Fri frakt vid köp över 500 kr
Säker betalning med Klarna
Snabb leverans inom 1-3 dagar
5500+ produkter att välja mellan

Categories

Price

0 kr - 600 kr

Blogg

Skydd till sommarens läskande drycker

Upplever du precis som oss att getingarna ibland kan vara ett problem under sommaren? Särskild när man vill dricka något sött, då vill dem gärna dyka ned i ens dricksglas. Kika in på detta inlägg där vi bjuder er på ett enkelt tips för att slippa getingarna i glaset.

May 15, 2017
read more
Tips för Studentfirandet

Studenten är en glädjens tid, full av frihet och framtidsutsikter. Studenten är en benämning pågymnasieskolornas avslutning i Sverige, och de festligheter som associeras med tillfället.

May 9, 2017
read more
Sötaste småkakorna

Vill du bjuda gästerna på dopet eller babyshowern på söta småkakor? Kika då gärna in på detta inlägg där vi ger dig både recept och idéer på hur du kan smycka dem.

May 6, 2017
read more
Äggkoppar av toarullar

Skapa egna äggkoppar utav toarullar. Både enkelt och roligt pyssel!

May 7, 2017
read more
Påskkyckling och mumsiga marshmallows

I detta inlägg finner du instruktioner till hur du med enkla medel skapa en egen påskkyckling samt instruktioner till smarriga påsk-marshmallows. Välkommen in och läs!

May 7, 2017
read more
Unika klubbor till barnkalaset

Bjud barnen på kalaset på unika klubbor som du själv har skapat till något utöver det vanliga- skapa dem tillsammans med födelsedagsbarnet för en mysig pysselstund.

May 7, 2017
read more
Tips till Babyn!

Ett barn är en gåva som verkligen förändrar livet. Plötsligt är du förälder med ansvar för ett litet liv, och du har en ny personlighet att lära känna och ta hand om. Ett barn gör dig till förälder för resten av livet, även långt efter att din lilla bebis vuxit upp...

May 7, 2017
read more
Bröllopstips!

BröllopEtt bröllop är en fantastisk händelse som firar kärleken, relationen, livet och framtiden. Oavsett hur du drömmer om att er perfekta dag ska se ut finns det all möjlighet att fira, på precis det sätt som passar dig och din partner allra bäst.

read more
Det är en...

Har du och din partner fått reda på könet på ert väntade barn? Överraska alla nära och kära med en tillställning där ni avslöjar könet på barnet/barnen.

May 7, 2017
read more