Här hittar du allt för barnens perfekta Bamse Kalas. Världens starkaste men snällaste björn har alltid varit lika populär och är ett säkert kort när ni ska välja kalastema. Ett Bamse kalas  är inte bara roligt utan kan också vara lärorikt för barnen. Den starka Bamse är inte bara en stor stark björn utan även världens snällaste. Han slåss aldrig utan försöker istället göra de elaka personerna snällare, något som är lärorikt för barnen. 

Bamse tema kalas

Med ett Bamse kalasset får du fram den rätta stämningen och det blir en minnesvärd dag för barnen. För att anordna ett perfekt Bamse kalas behövs egentligen ingen större ansträngning. Med färdiggjorda Bamse kalas dekorationer är jobbet redan så gott som gjort. Allt som återstår för dig är att dekorera kalasbordet och resten av rummet. Här hittar du även leksaker i form av gosedjur och Bamse - figurer. Figurerna består av karaktärer som Bamses farmor, Lille Skutt, Skalman och Vargen. 

Stort utbud av Bamse kalasartiklar  


För att skapa det ultimata barnkalaset med Bamse tema ska du tänka på det som verkligen utmärker Bamse och hans värld. Förutom Bamse bor även hans bästa vänner Lille Skutt och Skalman vid kullarna i Bamsevärlden. På Höga berget hittar vi Bamses farmor som gör den berömda dunderhonungen. Med berättelsen om denna honung har du en chans att göra något kreativt till kalasmaten. Med Partytajms Bamse dekoration fixar du en passande dukning som sätter tonen på ert Bamse kalas. Med specialdesignade pappersmuggar och servetter kommer du långt. För att ta det till nästa nivå hittar du även annat Bamse kalas tillbehör på denna sida.  

Godis, Smarties

Ingredienser: Socker, kakaosmör, skummjölkspulver, kakaomassa, smörolja, vetemjöl, vasslepulver, risstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin), frukt-...

10,00 kr
Pappersduk Röd
  • SLUT I LAGER

Pappersduk Röd

Enfärgade bordsdukar är den perfekta grunden för ett lyckat kalas! Den här röda duken passar perfekt till tex Kräftskivan!Rektangulär 1,37x2,74...

69,00 kr
Visar 1-93 av 93 objekt