Babblarna går hem hos de flesta barn, och därför även Babblarna gosedjur. Figurerna är roliga, glada och har en pedagogisk ådra som fungerar lärande och språkutvecklande. Det passar därför utmärkt som leksak till baby och småbarn och som doppresenter. I Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo ryms alltså den perfekta kombinationen mellan lek och lära. Hos Partytajm hittar du alla sex Babblarna gosedjur i form av figurer som både tröstar, kramar och inspirerar till lek. 

Babblarna-gosedjur för alla stunder

Den mjuka tryggheten som kommer med en Babblarna nalle är viktig för barn, och mjukisdjuret kan såväl följa med som en kompis till förskolan som vara en trygghet under den mörka natten. Med sina härliga färger och glada personligheter fungerar Babblarna mjukisdjur även inspirerande och passar lika bra att leka och busa med som att kramas med under natten.

Alla våra Babblarna-gosedjur är tillverkade av ett mjukt material som tål att tvättas i maskin. Figurerna är säkerhetstestade, innehåller inga smådelar och passar för alla åldrar. Ett Babblarna gosedjur går utmärkt att ge bort som present när du går på ett Babblarna kalas.

Välj bland våra Babblarna-mjukisdjur

De sex Babblarna har olika personligheter och egenskaper alla lika bra och lika mycket värda. De flesta barn kan nog identifiera sig med en eller flera av dem, och många har nog en favorit som betyder lite extra mycket. Alla Babblarna finns som mjukisdjur och du kan välja bland exempelvis exempelvis ett mörkblått Doddo-gosedjur eller ett Babblarna-gosedjur i form av Diddi som har regnbågens alla färger. Även den modiga och pratglada Babba finns i en varm, brun färg, liksom den lugna och tänkande Bibbi i en klar, solgul färg. Vi har även Bobbo-gosedjur i röd färg, precis som vi har djur- och naturälskande Dadda i grön färg.

Välj den som ditt barn gillar mest, eller köp flera och låt ditt barn bygga upp sin egna, mjuka värld av sina Babblarna-gosedjur. Babblarna-gosedjur är även en bra present till de allra minsta barnen som kanske inte ännu lärt känna Babblarna.

Visar 1-7 av 7 objekt