Söker du kvalitativa och lekfulla produkter från Kärnan? Här hos oss på Partytajm kan du köpa produkter från Kärnan online från ett sortiment av väl utvalda produkter. Vi vet hur uppskattat detta företag är och hur härlig lek deras produkter bjuder barnen på, därför ser vi det som en självklarhet att erbjuda Kärnan spel, pussel och andra leksaker i vårt sortiment.

Egmont Kärnan

Klassiska Kärnan grundades redan 1946 och är ett svenskt företag vars spel och leksaker de flesta lekt med som barn. Egmont förvärvade Kärnan 1978, men märket Kärnan fortsätter att tillverka kvalitetsprodukter som håller i flera generationer. De publicerar böcker, gör spel, pyssel och mjukisdjur. De har en förkärlek för att använda sig av naturmaterial, klara färger och välkända motiv. 

Egmont Kärnan-spel

Egmont Kärnan-spel finns tillgängliga redan från 2 års ålder, vilket gör det möjligt att hitta utvecklande och skojiga spel för barn i alla åldrar. Spelens motiv hos Kärnan känns väl igen av barnen eftersom både Bamse, Pippi, Emil, Babblarna och andra storfavoriter finns representerade. För de lite äldre barnen har Kärnan spel som både är kluriga, lärorika och utmanande. I sortimentet finns både hela brädspel och mindre spel som är lätta att ta med på resan eller en dag på stranden. 

Egmont Kärnan-pussel

Kärnans träpussel är en klassiker i de allra flesta barnrum. Det är produkter som är högkvalitativa, väl utformade och anpassade för olika åldrar så att de alltid fungerar med barnets motorik och fantasi. Knoppussel från Kärnan uppskattas mycket av de allra minsta barnen, medan de som är ett par år äldre gärna utmanar sig med rampussel eller askpussel. 

Ett stort och varierat utbud

Kärnan har ett stort och varierat sortiment. Utbudet riktar sig framförallt till bordslek; som spel, pussel, målarböcker och pyssel. Men de har också interaktiva träleksaker, lera, experiment och trolleriartiklar. Spela mysiga spel när hela familjen samlas, inte bara vid jul

Visar 1-3 av 3 objekt