Köp Pippi leksaker här på Partytajm! Pippi Långstrump, den starka flickan som alltid finns där för dem som behöver henne, har varit en populär gestalt under många generationer och uppskattas än idag av barn över hela världen. Tillsammans med kompisarna Tommy och Annika, hästen Lilla Gubben och apan Herr Nilsson har Pippi ända sedan 40-talet farit runt på äventyr och hittat på en massa lustiga saker som barn har skrattat och förundrats åt. Hon har bland annat rest över de sju haven, bakat pepparkakor på golvet och knäckt ägg över huvudet. På Partytajm har vi många roliga Pippi leksaker där barnen själva får utforska Pippis värld och ta del av hennes tokigheter. Att ge bort Pippi leksaker som doppresent är ofta uppskattat och ger barnet en bra start på sitt Astrid Lindgren äventyr. 

Pippi är en källa till inspiration

Pippi Långstrump är en inspirerande karaktär. Hon är stark, unik och snäll – och därmed en bra förebild för barnen. Hon är sig själv i alla situationer och är inte rädd för att säga ifrån om hon tycker någonting är fel. Därför är Pippi leksaker inte alls en dum idé att köpa när det kommer till inhandling av presenter eller gåvor till barn. Med Pippi Långstrump leksaker kan barnen bygga upp Pippis värld och själva bli delaktiga i hennes äventyr, tokiga upptåg och bra värderingar.

Pippi Långstrump-leksaker i många olika utföranden

Vi på Partytajm älskar Pippi Långstrump och vill därför erbjuda ett varierat utbud av många olika typer av Pippi leksaker, så att alla barn kan hitta något som passar dem. En av våra mest populära leksaker är vårt Pippi-hus, där barnen själva kan pyssla, dona och möblera. Ett Pippi-hus med figurer är en bra utgångspunkt för lek. Du kan välja mellan att köpa våra detaljerade Pippi figurer var för sig eller köpa ett Pippi-figurset som innehåller Pippi och hennes vänner.

Bland våra Pippi Långstrump leksaker hittar du även andra typer av produkter som barn brukar uppskatta. Ett exempel är vår fina Lilla Gubben-käpphäst, som ditt barn kan galoppera runt på. Lek med käpphästar är fördelaktigt då det är en aktiv lek som låter barnen vara i rörelse. Leken kan även verka på ett omvårdande sätt, där barnen får möjlighet att ta hand om sin häst, klappa, sköta och borsta den.

I vårt leksaksutbud har vi även bland annat en populär och klassisk Pippi Långstrump-docka med de karaktäristiska kläderna som alla barn känner igen. Vi har även roliga Pippi-spel som både fungerar underhållande, utvecklande och lärande. Bland Pippi-spelen finns exempelvis Tjolahopp-spelet som är ett aktivt spel som förutsätter att deltagarna rör på sig, och Sjörövarspelet som tar avstamp i klassiska spel som Fia med knuff, Plockepinn och Domino.

Visar 1-13 av 13 objekt