Vad är inte en mer klassisk leksak än ett gosedjur? Dessutom finns det knappt någon mer självklar present att ge till ett barn. Ett gosedjur uppskattas av såväl barn som dess föräldrar, oavsett om det är en doppresent eller till en 7-åring. Glädjen och tryggheten som syns i barns ögon när de får hålla i ett gosedjur är magisk. Denna mjuka och kramgoa leksaken har varit lika populär genom alla tider. Med de material som gosedjur tillverkas i är det inte konstigt att de bidrar till en skön känsla som kan liknas vid att krama om ett riktigt djur. Hos oss hittar du gosedjur i bomull, plysch, polyester och andra härliga material. Med ett stort utbud av gosedjur föreställandes olika kända figurer i barnens värld kommer du säkert hitta något passande. Allt från Babblarna gosedjur till en klassisk nallebjörn. 

Små och Stora Gosedjur

Hos Partytajm hittar du ett stort urval av olika mjukisdjur. Här hittar du både små och stora gosedjur med olika utseenden. med en samling av kramdjur känner sig barnen extra trygga och får en grupp med mjuka pålitliga vänner. Barnens bästa vänner blir figurer som synts i TV-rutan och därför är de säkra kort när du ska välja present.

Gosedjur, Mjukisdjur eller kramdjur?

Gosedjur, mjukisdjur eller kramdjur? Kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar det kan du räkna med att du hittar ett mysigt djur till barnet som du vill ge lite extra kärlek. Med vårt stora utbud av gosedjur har du chansen att tillsammans med barnen bygga upp en magisk värld av olika gosedjur där hemma. Det blir lätt roliga lekar och barnen får pålitliga vänner i dessa gosedjur som kommer ge stor trygghet och mysigt sällskap.  

Visar 1-7 av 7 objekt