Förbered dig för sommarens utflykter med en praktisk picknickkorg. Med klassiska picknickkorgar har du alla möjligheter att kunna dra iväg till stranden med full packning. Vissa picknickkorgar har till och med en inbyggd kylväska som verkligen underlättar under varma sommardagar. Med en snygg picknickkorg ser du inte bara till att göra utflykten mer praktisk, du reser också med stil. En klassisk picknickkorg i rotting slår aldrig fel och kommer ständigt förknippas med sommar och härliga utflykter.

Picknickkorg med tillbehör

Många picknickkorgar har dessutom medföljande bestick och tallrikar. En picknickkorg med bestick som smidigt fäster på insidan är något som alla bör ha. Förutom att besticken och tallrikarna går lättare att transportera är de också lättare viktmässigt, allt för att göra utflykten så smidig som möjligt.

För att kunna åka iväg på en riktigt mysig strandutflykt eller en tur till skogen är maten avgörande. Genom att förbereda med mycket hemmagjord mat och snacks kommer du få den där extra känslan av lyx. Egentligen behöver du inte göra det så märkvärdigt, ta fram dina favoritsnacks och fyll din picknickkorg med godsakerna. Det behöver inte ens vara hemlagat, så länge det är gott. 

Oavsett om du letar efter en picknickkorg för fyra personer eller åtta personer har vi säkert något som passar dig. Här kan du hitta en klassisk picknickkorg i härligt flätad rotting som dessutom har medföljande bestick och tallrikar. 

Visar 1-1 av 1 objekt