Vad är inte mer förknippat med varma sommardagar som lek med vatten och vattenballonger? Dessa klassiska ballonger får vem som helst att resa sig ur solstolen för att aktivera sig i sommarvärmen. Att kasta vattenballonger är inte bara underhållande utan också svalkande skönt i hettan. Precis som den klassiska leken med vattenspridaren har vattenballonger en svalkande effekt på ett så enkelt sätt. Vattenballonger fylls enkelt med vatten och är inte alls jobbigt att städa upp efter sig. De färgglada ballongerna bidrar med somriga färger som också blir lätta att plocka undan. 

Lek med vattenballonger

Förutom att ha vattenkrig kan man också göra många andra roliga aktiviteter med vattenballonger. Det kanske mest klassiska är väl något slags prank men vattenballonger passar även bra till annat. Ett hett tips är att använda vattenballonger som måltavlor vid luftgevärsskytte eller pilbågsskytte. Två redan roliga aktiviteter som blir ännu mer spännande med splashande vattenballonger.  

Vattenballonger med pump

Hos Partytajm hittar du små och stora vattenballonger med pump som säkert både du och barnen kommer ha kul med. En bra pump är viktigt om man effektivt vill kunna fylla sina vattenballonger. 

Visar 1-2 av 2 objekt