Med snygga girlanger från Partytajm kommer du komma långt. Höj stämningen till skyarna på festen eller kalaset med så enkla dekorationer som girlanger. Dessa girlanger som oftast är gjorda av antingen tyg, papper eller plast har länge varit en självklar dekoration vid festligheter. Girlanger tillhör den där riktigt klassiska uppställningen med dekorationer och pynt till fest. Tillsammans med allt från ballonger till vimplar och konfetti skapar girlanger riktigt festlig stämning. Med girlanger i olika färger och designer kommer du kunna matcha det tema som du har valt för ditt kalas eller din fest. Dessa girlanger finns nämligen i en stor variation av teman, allt från djur till hjärtan. 

Girlang barn

Med dessa olika typer av girlanger blir det lättare för dig att dekorera inför barnkalaset. Tillsammans med papperstallrikarpappersmuggar, konstväxter och dukar kommer du sätta en hög standard redan från början. Det krävs egentligen inte så mycket jobb, med färdiggjorda girlanger är det bara att dekorera snyggt. Det är ju trots allt ett av de mest klassiska kalasdekorationerna som av förklarliga skäl alltid har varit lika populärt. 

Girlang barnrum

Givetvis kan girlanger användas till mycket mer än enskilda tillfällen som kalas. En girlang till ett barnrum är inte heller så dumt. Genom att inreda med några snygga girlanger i barnens favorittema kommer det inte bli några besvikna miner och ni får ett rum som barnen trivs i. I vårt sortiment hittar du till exempel girlanger med djurtema eller något annat skojigt tema som barn gillar. Förutom de olika teman som finns hittar du också ett antal olika sorts material, allt från pappersgirlanger till plastgirlanger. 

Visar 1-100 av 128 objekt