Härligt färgglada karamellfärger i olika kulörer som sätter pricken över i:et på din bakning eller matlagning. Med en samling av olika karamellfärger och nyanser tar du ytterligare ett steg mot att bli proffs i köket. Karamellfärger låter både vuxna och barn visa sin kreativitet i köket. Med rätt karamellfärger kan du skapa så otroligt många olika mästerverk, vilket passar utmärkt vid alla speciella tillfällen. Hushållsfärger i de många olika kulörerna passar givetvis bra till många olika saker. Här nedan har vi listat lite tips på vad våra olika karamellfärger kan användas till. 

Svart karamellfärg

Passar kanske allra bäst under de mörka vintermånaderna och under hösten när högtider som halloween gör sitt intåg. Svart karamellfärg blir även idealt som utfyllnad för mindre detaljer och linjer på dina bakverk.

Orange karamellfärg

Även denna blir perfekt för traditioner som halloween med orange färgade pumpor och andra läskiga detaljer. Givetvis en bra karamellfärg för höstiga löv eller knapriga morötter för den delen.

Blå karamellfärg

Ska du ha en studentfest eller fyller någon år? Isåfall är det ett utmärkt tillfälle att dekorera bakverken med den blåa karamellfärgen för att få till en vacker svensk flagga. 

Röd karamellfärg

Ytterligare en riktigt klassisk halloweenfärg men som också gör sig bra till mycket annat. Det kanske är något speciellt tema du ska ha på ett barnkalas? Till exempel Super Mario kalasSpiderman kalas eller Avengers kalas. Då kommer röd karamellfärg väl till användning. 

Rosa karamellfärg

Perfekt för prinsesskalaset eller något annat härligt rosa tillfälle. Ett enhörningskalas är väl inget dumt exempel på ett kalas som kräver mycket rosa och lila färg.

Blå Bakfärg Blå Bakfärg
  • SLUT I LAGER

Karamellfärg Blå

Ingredienser: fuktighetsbektande medel: glycerin, propylenglykol, vatten, färger: E133, E122, E155. E122 kan ha en negativ inverkan på aktiviteten...

39,00 kr
Visar 1-13 av 13 objekt