Här hittar du ett stort utbud av papperstallrikar i olika teman. När du bjuder in till kalas är det viktigt att du har kul både när du planerar och kalasar. Därför känner vi oss glada över att vi kan hjälpa dig med allt detta. Oavsett tillställning har vi snygga papperstallrikar och engångstallrikar som passar och det gör ditt planerande till ett rent nöje. Gästerna kommer tycka att det är trevligt att få äta på de fina tallrikar du har valt för det speciella tillfället och du kommer att vara glad över ditt val efteråt. Vi har nämligen engångstallrikar som gör att du inte behöver förstöra ditt humör med tråkig disk. Kan det bli bättre?

Fina papperstallrikar och engångstallrikar i olika färger

Enfärgade papperstallrikar passar bra när du inte har något särskilt tema för kalaset och de är dessutom lättare att matcha med muggar och annan dukning. Vi har engångstallrikar i regnbågens alla färger och skulle du inte vilja ha den traditionella runda papptallriken har vi även fyrkantiga modeller. Oavsett om du ska ha en babyshower för att fira att bebisen är på väg, ha dopkalas eller fira ettårsdagen har vi de perfekta papperstallrikarna för det tillfället. Det enda som kan bli ett problem är att du kommer att ha svårt att bestämma dig för vilken design du ska välja. Vi har exempelvis urgulliga ljusblå papptallrikar med små babyfötter på och rosa tallrikar med Mimmi Pigg som baby. När barnet har vuxit till sig lite och börjar bli mer intresserad av att fylla år har vi många roliga engångstallrikar att välja bland.

Vid den här åldern brukar barnet ha skaffat sig favoritfilmer. Flickorna kanske vill ha Frost-tema på kalaset, medan pojkarna vill ha något med brandbilar, men det kan även vara tvärtom såklart. Om du tittar under fliken Barnkalas hittar du hela teman med allt du behöver till kalaset. Vi har även andra snygga papperstallrikar som passar andra teman, exempelvis bröllopsdekorationer, sombrero till tex mex-kvällen, USA:s flagga till raggarfesten eller papperstallrikar med siffror för 30 års fest eller 50 års fest.

Visar 1-100 av 210 objekt