Vad är inte en mer klassisk present än en vackert spelande speldosa. Med Partytajms speldosor av många olika slag kommer du hitta något som passar dina önskemål. En speldosa är ett sorts mekaniskt instrument som har en “förinställd låt” som spelas upp när man vrider på handtaget. Tempot bestäms utifrån hur snabbt du vevar på veven. Denna fantastiska mekanik i speldosor har fascinerat både barn och vuxna så långt vi kan minnas. Förutom att kunna roa dig själv är en speldosa en fantastisk present för såväl vuxna som barn. 

Speldosor för vuxna

På senaste har intresset för speldosor bland vuxna allt annat än minskat. Det stora utbudet av speldosor gör att man på ett kreativt sätt kan samla på de olika låtarna. I vårt utbud av speldosor hittar du en stor mängd av olika låtar, allt från kända gamla hits till fina barnlåtar. Speldosor för vuxna har som sagt blivit en riktigt populär produkt, vilket gör det till en fin present. 

Smyckeskrin med speldosa

För barnen kan du även hitta smyckeskrin med speldosa. Denna klassiska lilla present som smyckesälskande barn alltid har gillat. Med fina färgglada färger och en söt liten figur i skrinet kommer det bli en utmärkt överraskning. Vi har speldosor med bland annat enhörningstema och prinsesstema.

Visar 1-24 av 24 objekt