Här hittar du mängder av pappersmuggar i olika färger och designer. När det är dags för kalas måste du självklart ha något att dricka ur och när det gäller pappersmuggar har vi allt du behöver för både varma och kalla drycker. När alla gäster är nöjda och kalaset är slut är det inte kul att behöva ställa sig med disken. Därför är det praktiskt med våra engångsmuggar som finns i både plast och papper. För kalaset som saknar tema kan det passa bäst med enfärgade pappersmuggar. De har också fördelen att de är lätta att matcha med resten av dukningen och inredningen.

Från små pappersmuggar till stora

Du kan vara säker på att du hittar perfekta pappersmuggar eftersom de finns i alla regnbågens färger men även i olika storlekar. Vad sägs till exempel om limegröna eller rosa plastmuggar eller lyxiga pappersmuggar i antingen guld eller silver? Vi har pappersmuggar från olika varumärken som till exempel Meri Meri. När det ska arrangeras kalas för de allra minsta, eller till och med för de ofödda, krävs det särskilda pappesmuggar. Snygga pappersmuggar är ett även ett bra komplement till all dopdekoration på ett dop. Om du inte vill ha pappersmugggar kan du alltid välja och vraka bland alla våra snygga melaminmuggar också. 

Allt från fest muggar till pappersmuggar kaffe

Till en babyshower passar de urgulliga rosa Sweet Baby Feet-muggarna bra och när din prins eller prinsessa fyller år finns det särskilda muggar även för det. Om du planerar ett ettårskalas tycker vi spontant att det passar bra med ett bil- eller fjärilstema, men vi har även mycket annat att välja bland. När barnen blir lite äldre märks det tydligt att de är individer som gillar olika saker. Då tycker vi på Partytajm att det är jätteviktigt att ha ett stort sortiment där du kan hitta muggar som gör just ditt barn lyckligt. För att bara ta några exempel finns det pappersmuggar med Batman-symbolen eller fotbollar på. För det äldre barnet som känner för att vara tuff rekommenderas Fright Night med läskiga dödskallar. Det är inte bara för barnen vi har snygga muggar, utan även för exempelvis bröllopsfesten eller dig som vill ställa till med 50-talsfest. För dig som vill skapa den coola amerikanske feststilen så har vi naturligtvis också de populära Amerikanske röda plastmuggarna även kallade American Red Cups.

Visar 1-100 av 123 objekt