Här hos oss hittar du ett stort urval av servetter för alla tillfällen. Vare sig du vill ha studentservetter, servetter till bröllop, dopkalas, julservetter, servetter till barnkalas eller den stora dagen så har vi något för dig. Du kan välja bland över 250 olika servetter, både enfärgat, mönstrat, glittrigt och servetter med tryck. Du kan kombinera olika servetter för att skapa en festligare dukning eller välja enfärgat som alltid är ett säkert kort. Servetter är den perfekta dekorationen till alla högtider och är som pricken över i:et till en festlig dukning. Alla våra servetter finns i två olika storlekar, lunchservetter i 33x33 cm och kaffeservetter i 25x25 cm. Servetterna finns både som pappersservetter och tygservetter.

Servetter bröllop

Det som är viktigt för dig som väljer servetter är att ha i åtanke vad för typ av festlighet du planerar. Om du planerar ett bröllop är det bra att använda sig av servetter i färgerna som ingår i färgtemat för festen. Populära färger för just bröllop är vitt, silver, guld och rosa och du hittar dem direkt här hos oss. Vi har både mönstrade servetter, enfärgade servetter, kaffeservetter och servetter med vacker text. Allt för att den stora dagen ska bli så perfekt som möjligt. Vill du lyxa till det rejält kan du köpa våra snygga servetter med guldfolie, vilket skapar en glamourös och festlig känsla.

Servetter dop

För dig som letar efter fina servetter till dopfesten så har du kommit rätt. Här finns flera servetter i populära färgkombinationer. Vare sig du är ute efter blått, rosa eller en mer neutral färg så hittar du dem här hos oss. Våra allra populäraste servetter för dop går i färgerna blått, rosa, silver och guld. Vi har servetter med söta elefanter, med vacker text och med prickar på. Vi har dessutom enfärgade servetter för dig som söker något stilrent. Till dopet kan det även vara roligt att blanda servetter för en festligare stämning. Välj då gärna ut en eller två färger så att servetterna matchar.

Servetter är ett måste vid alla typer av kalas. Förutom att de behövs för att torka bort det som inte hamnar i munnen är de även vara fina att se på. Om du lägger ner tid på att ordna det perfekta kalaset med ett gemensamt tema för dukningen ska du självklart också välja servetter som passar in. Servetter kan ses som små detaljer, men det är ju som vi alla vet detaljerna som gör helheten! Därför har vi på Partytajm samlat ihop flertalet roliga och snygga servetter som passar in till alla typer av festligheter. Något som kan vara bra att veta när du väljer servett är att kaffeservetter är 25x25 cm, medan lunchservetter är 33x33 cm. Om du är osäker på vilken design du är ute efter ska du få några förslag från vårt stora sortiment nedan. Enfärgade servetter är alltid ett säkert kort.

Pappersservetter & Tygservetter

Oavsett om du vill ha vita eller mer färgglada enfärgade servetter, tygservetter eller pappersservetter har vi det du söker. De vita servetterna passar perfekt till bröllopet som vackra bröllopsdekorationer, medan de färgglada kan matchas till teman av olika slag och till barnkalas. Även om en baby inte förstår så mycket av firande ska du såklart ändå ta tillfället i akt att ha kalas när du får möjlighet. Utbudet av servetter till babykalaset består av allt från kaffeservetter med babyrosa prickar till ursöta Mimmi Baby-servetter. Till barn som är över ett år har vi ett enormt urval av servetter som gör både dig och barnet lyckligt. Det spelar ingen roll om det är Disneyfigurer eller enhörningar du vill ha för på här på Partytajm har vi det mesta. Titta gärna igenom vårt stora utbud innan du bestämmer dig för en viss design. Bara under kategorin med servetter för vuxna finns det hela 79 olika varianter att välja bland.

Visar 1-100 av 284 objekt