Behöver du fina plastglas för festen som kan användas flera gånger eller letar du efter engångsglas för att slippa massa disk? Oavsett vad du letar efter har vi på Partytajm lösningen. Det kan vara en utmaning att hitta hårda plastglas med snygg design. Du vill ha ett plastglas som inte går sönder så lätt samtidigt som det ska vara praktiskt och lättanvänt. Kanske behöver du plastglas till utflykten med barnen? Då vill du helst ha glas som inte väger för mycket. Det är också skönt att ha med sig glas som du inte behöver vara så rädd om. 

Champagneglas Plast & Fina Plastglas

Ska du fira en speciell dag utomhus eller är rädd om dina finaste glas? Då finns det fina plastglas för både champagne och vin. Champagneglas i plast och vinglas i plast kanske inte låter så festligt men faktum är att dagens hårda plastglas nästan känns som äkta glas. Oavsett om du ska ha engångsglas eller finare plastglas som du kan återanvända har vi något för dig. 

Engångsglas eller hårda plastglas?

Plastglas är praktiskt för många olika tillfällen och situationer. Det finns allt från ölglas i plast för beerpong eller lite finare hårda plastglas för vin.

Visar 1-20 av 20 objekt