Partytajm har alla kalastillbehör du behöver för att kunna anordna ett riktigt, riktigt bra kalas. Det finns mycket du kan göra för att festen ska bli lyckad och utmärka sig från alla andra kalas och partyn du går på. För du vill ju såklart att det egna kalaset ska vara något alldeles extra och något som gästerna kommer att minnas under en lång, lång tid framöver.

Det är mycket som ska falla på plats när det är dags för kalas och många kalastillbehör ska införskaffas, men det allra viktigaste att komma ihåg är hur mycket som ligger i detaljerna. Detta är tyvärr något som många glömmer bort eller överser. Det ska man absolut inte göra - det är helt enkelt de små detaljerna i kalastillbehören som gör festen! Oavsett om det är studentdekorationermidsommar dekoration eller kräftskiva dekorationer

Barnkalas tillbehör

I den här avdelningen hittar du just de kalastillbehören som ger det där lilla extra, som pom poms som ger festen ett lyft. Se till att drinkarna blir extrasnygga med hjälp av olika dekorationer och att det finns fina partypicks att äta snittar och tilltugg med.

Ska kalaset ha en fiskedamm hittar du både påsar och små klädnypor att hålla ihop dem med här, likväl som coola och roliga små leksaker att lägga i dessa påsar. Det kan också vara roligt att ge gästerna partyhattar eller huvudbonader i andra former, såsom tiara, häxhatt, brandmanshjälm eller krona av olika slag.

På den här avdelningen hittar du även alla våra tårt- och baksaker. Här kan du shoppa din tårtställning, formar för bakning och muffins- och bullformar. Vi har även alla verktyg som behövs för att lyckas med baket, allt från kavel för olika ändamål till sprits med olika munstycken och former. Varför inte se till att muffinsen blir exakt lika stora genom att använda dig av vår smarta smetfördelare som släpper ut lika stora portioner av smet i varje form?

Godis, Smarties

Ingredienser: Socker, kakaosmör, skummjölkspulver, kakaomassa, smörolja, vetemjöl, vasslepulver, risstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin), frukt-...

10,00 kr
Visar 1-100 av 420 objekt