Tänker du slå på stort när det är Halloween? Då har du verkligen hittat till rätt kategori här på partytajm.se. Vi har allting inom halloweendekoration du behöver för att ordna en fantastisk Halloween för dig och dina nära och kära. Här hittar du både halloweendekoration inomhus och utomhus. Oavsett om du vill satsa på ett stort partaj med halloweenpynt i form av spöken, fönsterdekorationer och häxhattar till alla eller bara fixa något litet har vi rätt halloweendekorationer för dig här i vårt sortiment. Leta bland våra spindlar eller dödskallar och halloweendekorera ditt hem till det läskigaste stället i stan och slå alla dina besökare med häpnad och skräck när de stiger in genom dörren.

Allt för halloweendukning och halloweendekoration

När du fixar en fest är det många gånger smart att duka med engångsartiklar som går i samma tema som din fest. Då slipper du både att diska samtidigt som dukningen passar perfekt ihop med halloweendekorationerna. Många av våra produkter till halloween går i svart och orange, de klassiska färgerna för högtiden. Vad sägs om lite spindelkonfetti på bordet för att höja läskigheterna en aning? Det och mycket mer hittar du hos oss här på partytajm.se. Kanske föredrar du spöken eller fladdermöss istället för småkryp, låt dem sväva spökligt över bordet.

Skräckfyllda halloweendekorationer & halloween pynt

Med läskiga och kusliga halloween dekorationer kommer du kunna dekorera ditt hem till den storslagna halloween festen eller bara för de mysiga höstkvällarna med familjen. Genom att ha kuslig halloweendekoration och halloween pynt behöver du egentligen inte anstränga dig så mycket mer sen. Det är ju trots allt dina halloweendekorationer som kommer göra jobbet, både inomhus och utomhus. Tillsammans med läskiga halloweenkläder skapar din halloween dekoration rätt stämning. 

Skrämmande bakning

Vill du baka lite skrämmande kakor, eller en riktigt skrämmande tårta? Då hittar du allt du behöver här hos oss. Vi har flera olika typer av läskiga kakdekorationer, som till exempel ögon och dödskallar. Vi har även sockerpasta i många färger om du vill skapa dina egna monster att ha på tårtan eller dina cupcakes. Du hittar också bakformar som passar till din halloween bakning. Självklart finner du även tillbehör till bus eller godis, samt lite masker och häxhattar om du skulle känna för att klä ut dig. Ta en titt i vårt utbud och börja planera direkt!

Ballonger Orange

Färglägg ditt kalas med massor av ballonger! Ett enkelt och billigt sätt att göra kalaset festligare. Kombinera gärna flera färger. Dom här oranga...

35,00 kr
Visar 1-75 av 75 objekt