Vi har ett jättestort utbud av alla typer av ballonger. Här finner du våra omåttligt populära sifferballonger och du hittar även Heliumballonger med motiv för både vuxenkalas och barnkalasBokstavsballonger och folieballonger är också ballonger som brukar göra succé på kalaset. Du hittar även mindre ballongförpackningar i mängder av färger och självklart har vi även storpack ballonger som kan passa när du skall dekorera kalaset med mycket ballonger eller kanske göra ett ballongarrangemang. Vill du ha färdigkomponerat i matchande färger till ditt kalastema så har vi satt ihop ett flertal olika färgkombinationer på passande party ballonger. Det finns bland anant ballonger med Bamse - motiv som passar utmärkt till barnens Bamse kalas eller gröna ballonger för ett Minecraft kalas. Vill du ha extra festliga ballonger för en 18 års fest har vi det också.

Köpa ballonger som kan flyga

Tänker du använda helium till ballonger? Tänk då på att inte fylla ballongerna allt för tidigt innan kalaset börjar. Latexballonger flyger i ca 6-8 timmar och heliumballonger kan flyga upp till ett par veckor med helium. Överraska barnen med en varsin fin ballong fastknuten på barnens stolar vid kalasbordet och låt sedan alla kalasbarnen ta med sig den hem, ett garanterat lyckat kalastips. Vill du göra en enklare ballongbåge tillsammans med helium så kan vi tipsa om att fästa varje heliumfylld ballong på en fiskelina som du sedan fäster i varsin enda på tex kalasbordet eller någon annanstans, när dom sedan lyfter mot taket så bildas en båge snyggt. Knyt gärna ett dekorativt presentsnöre på varje ballong och gör en liten "knorr" i var enda! Vad skulle en födelsedagsfest vara utan ballonger? Ballonger på kalaset blir som en del av inredningen. Vi säljer temaballonger, latex ballonger, och tillbehör till ballongerna. Skapa olika kombinationer och koordinerande färger och du kan skapa allt från enklare arrangemang till stora ballongarrangemang. Med olika ballonger kan du hitta något som passar just ditt tema. 

En klassisk ballong med gott samvete

Vi är medvetna om att många idag väljer bort ballonger på sina fester på grund av miljöpåverkan. Det behöver dock inte längre vara ett problem, tack vare miljövänliga eko-ballonger. Väljer du den här sortens ballonger kan du med gott samvete fortfarande förgylla kalaset eller festen med ballonger, och du behöver inte oroa dig över miljöpåverkan.

Trenden för "eko-kalas" är på väldigt snabb uppfart. Många familjer väljer att ha eko-vänliga kalas med bland annat ekologiska ingredienser i maten och nu också eko-ballonger! Den miljövänliga trenden är här för att stanna, där man vill bidra till en bättre miljö samt visa sin omvärld en miljövänlig inställning rent generellt.

Lika funktionell som andra ballonger

Vi får många frågor om vad de miljövänliga ballongerna är gjorda av och om de är svagare än vanliga ballonger. Lite information om det är att eko-ballongen är tillverkad av biologiskt nedbrytbar latex. Eko-ballongerna går att fyllas med både helium och med vanlig luft, precis som vilken annan ballong som helst.

Följ med du också i det nya med miljömedvetenhet och välj ballonger med noggrannare omtanke. Då trenden med eko-ballongen har ökat så drastiskt försöker vi fylla på med nytt så ofta vi bara kan. Planera ditt eko-vänliga kalas med ballonger av nedbrytbart latex nu och dekorera på som vanligt med gott samvete.

Ballonger Orange

Färglägg ditt kalas med massor av ballonger! Ett enkelt och billigt sätt att göra kalaset festligare. Kombinera gärna flera färger. Dom här oranga...

39,00 kr

Ballonger Turkos

Färglägg ditt kalas med massor av ballonger! Ett enkelt och billigt sätt att göra kalaset festligare. Kombinera gärna flera färger och låt alla små...

39,00 kr
Visar 1-100 av 626 objekt