Popcornbägare i olika färger och utseenden! Gör kalaset ännu mer festligt genom att servera snacks i dekorativa påsar och annorlunda popcornboxar. Vi på Partytajm erbjuder ett brett och varierat sortiment av popcornbehållare för det perfekta kalaset! Popcorn är ett populärt snack att bjuda på oavsett tillfälle, men kanske passar det allra bäst på barnkalaset eller till helgens filmmys. Här hittar du massor av olika typer av roliga bägare att dela ut till kalasets gäster. Att ha sin egen popcornbehållare att snaska från brukar vara väldigt uppskattat bland barnen och det är ett smart och enkelt sätt att ge kalaset en personlig touch. Ett litet smart tips är att också prova att servera lite färgglatt godis i en bägare som även passar utmärkt till glass. Det blir en fin kombination och väldigt praktiskt att använda ena handen till sött och den andra till salt!

Du hittar allt från klassiska popcornbägare till snyggt kombinerade set i snygga färger. Storlekarna på varierar, vilket gör det praktiskt för dig att hitta rätt modell beroende på exempelvis barnens ålder. De stora popcornbägarna du hittar hos oss på Partytajm rymmer rejält med snacks med sina 15 cm i höjd och 10 cm i djup. Klicka dig in på varje produkt för att se i detalj hur många boxar som medföljer i beställningen. Vill du piffa upp stämningen på kalaset eller kanske bara göra filmkvällen lite roligare för barnen kan du med fördel välja popcornboxar med speciellt tema och häftiga motiv. Du kan välja bland allt från Superhero- och Hollywoodmotiv till Legomönstrade boxar. Samtliga passar lika bra till popcorn som till godis. Våra mixade set i olika färger är praktiska och roliga att använda till festen för att skapa lite kontrast till såväl dekoration som stämning. Du som önskar ge lite klassisk tradition och retrokänsla till kalaset kan välja våra söta popcornstrutar som kommer i 10-pack eller varför inte traditionella popcornspåsar i papper som även kan användas till annat, som smågodis.

Gåvobox Grå

Hos oss hittar du ett stort utbud av gåvoboxar eller varför inte använda som popcornbägare för barnkalas som tex ett klassiskt Pippi kalas.

49,00 kr
Visar 1-17 av 17 objekt