Här du hittar du muffinsformar och cupcakeformar i alla dess slag. Förutom det hittar du även ett fint urval av bland annat muffinssplåtar. Muffins till fikat, muffins till barnkalaset, muffins till babyshowern eller dopet. Ja, detta bakverk passar utmärkt för alla tillfällen. De luktar så otroligt gott och kan varieras med olika smaker i all oändlighet. De är dessutom enkla att göra och roliga att baka tillsammans med barnen. Förutom att muffins är riktigt mumsigt är det förstås extra roligt att äta dem om de presenteras på ett festligt sätt. Partytajm har massor av fina formar för muffins i många lekfulla färger, söta mönster och fina motiv som passar till både muffins och cupcakes. 

För barnkalaset har vi många gulliga motiv att välja på. Vad sägs om supersöta former för muffins med färgglada bilar eller de tuffa ljusblå formarna med dinosaurier? För den som gillar apor eller andra djur passar de gulliga muffinsformarna med apor eller färgglada djur perfekt. Vi har också varianter med motiv från den populära filmen Frost. Alla dessa skulle också vara ett utmärkt komplement till ett kalas med tema.

Muffinsformar till olika högtider

Till dopfesten och babyshowern har vi de sockersöta babyblå cupcakeformar med vita prickar, som även kommer i babyrosa med vita prickar. Vi har också ljuvligt enfärgade formar i härligt rosa eller blått. Till högtider som jul, påsk och midsommar finns det många passande motiv. För julen har vi gulliga miniformar med motiv av en snögubbe eller de klassiska röda med vita snöflingor. Dessa kommer definitivt vara mysiga att duka fram när det snöar ute. Vi har också de skojiga muffinsformarna med snögubbar som kommer med en tillhörande hatt och vante. Till påskfirandet finns bland annat gula och pastellfärgade samt motiv med söta kaniner. För den rätta sommarkänslan under midsommar eller examenstider har vi med motiv av blommor och svenska flaggor. Dessa fina och festliga muffinsformar och cupcakeformar passar sommarens högtider perfekt. 

Muffinsformar silikon & papper

Vi har många fina och stabila formar för muffins att välja på för en optimal bakning, både stora som små. Förhoppningsvis hittar du något som passar just dig perfekt! Våra muffinsformar finns såklart i olika material. De muffinsformar i papper är givetvis en favorit men även muffinsformar silikon har blivit en storsäljare. Dessa silikonformar finns inte bara för muffins utan även till annan sorts bakning. 

Muffinsformar Jul Muffinsformar Jul
  • −60%
  • −60%
  • SLUT I LAGER

Muffinsformar Jul

Hitta allt du behöver för julens festligheter, kategorier från julgranspynt till paketkalender, nissedörr och julpapper.

19,60 kr 49,00 kr
Visar 1-84 av 84 objekt