När det är dags för fest är dekorationer och vimplar en avgörande faktor för att sätta rätt stämning. Finns det något festligare som kan ge partystämning än vimplar och girlanger? Det spelar ingen roll om det är dekorationer för födelsedagskalas, barnkalasbabyshower, bröllopdekorationer, dopfest eller någon annan typ av fest - att smycka med den ena eller båda dessa produkter kommer höja känslan på platsen där festen äger rum. Hos oss hittar du vimplar i mängder av utföranden och färger - så att din fest kan bli som du vill. Tillsammans med ballonger och andra klassiska festdekorationer gör du ditt hem riktigt festligt. 

Vimplar & Girlanger för olika sammanhang

Det kan såklart vara så att du behöver vimplar till andra saker än fest. Du kan alltid inreda ett barnrum med dem för att göra det lite festligare och roligare. Särskilt om det är vimplar med barnets favoritfigur. I så fall har vi ett härligt utbud att välja och vraka bland. Om du vet med dig att du kommer vilja uppdatera inredningen med jämna mellanrum kan du med fördel välja någon av våra engångsprodukter, annars gör du rätt i att satsa på en vimpel i tyg eller trä. Du har även chansen att köpa en vimpel i griffel, där du och ditt barn kan skriva små meddelanden.

Vimplar och girlanger förgyller verkligen utsmyckningen på en fest eller i ett barnrum, och tack vare alla mönster, färger och modeller kan du få till den perfekta stämningen. Du kan välja den färg som passar färgtemat på bröllopet, eller som du vet är ditt barns favoritfärg, men du kan också köpa produkter med blandade färger eller i olika mönster för att mixa och matcha. Bland annat finns det designer som passar olika barnkalasteman. Oavsett vad du letar efter kommer du garanterat hitta något som passar just dig i vårt härliga sortiment. För att underlätta för dig har vi även tillbehör för att hänga upp alla vimplar. 

Visar 1-50 av 50 objekt