Välkomna er nya familjemedlem med en sprakande dopfest med vackra dopdekorationer. Dopfesten eller namngivningsceremonin brukar vara nykomlingens första fest efter födseln och ett tillfälle för släkt och vänner att möta den lilla för första gången. Gör det till en minnesvärd stund för både gäster och er i familjen genom vackra dopdekorationer och en charmig dopdukning. Hos Partytajm hittar du självklart ett fint utbud av doppresenter också. Allt för att göra dopet till en minnesvärd dag.

Dukning för dop och namngivning

Oavsett om ni väljer att namnge barnet i kyrkan eller genom en namngivningsceremoni så är det trevligt med en sött dekorerad tillställning efteråt. Hos oss hittar du produkter till dukning för dop i olika teman. För en enkel dukning och smidig städning är många av våra produkter engångsartiklar. Du hittar till exempel söta papperstallrikar och pappersmuggar dekorerade för att passa på ett dop. För att göra din dukning för dop ännu mer tilltalande kan du köpa fina dopdekorationer att pryda bordet med. Köp ett kit med dopdekorationer så får du kompletta kuvert med alla tillbehör som behövs för att äta och dricka plus servetter, ballonger och serpentiner att dekorera med. Söta bordsdekorationer till dopet och bordsdukar gör dukningen komplett.

Välj ett tema för er dopdekoration

Våra dopdekorationer finns i olika teman för att ni ska kunna skapa en fantastisk dopdukning. De ger er en bra grund som ni sedan kan göra ännu mer personlig genom att servera mat eller bakverk som kompletterar temat. Om du tänkte baka själv så har vi kakformar och tårtdekorationer som passar till ett dopkalas.

Dopdekoration till en flicka – Om det är en liten tjej som just fått sitt namn och ska få träffa hela släkten så har vi passande dopdekorationer. Om ni vill ha en klassisk dukning passar våra dopdekorationskit i rosa och guld bäst. De ger en gullig dopdukning till en älskvärd liten tjej.

Dopdekoration till en pojke – Är det istället en liten kille som ska firas av familj och vänner så passar våra uppskattade dopdekorationer i ljusblått och silver. Traditionella färger kan matchas med dekorativa accenter som ger er dukning en personlig touch.

Könsneutral dopdekoration – Om ni vill frångå de traditionella färgerna med ljusblått och puderrosa har vi andra dopteman som passar både flickor och pojkar. Välj mellan olika djur, dopdekorationer i olika färger eller dekorationer inspirerade av regnbågar och söta moln. Skapa din egen dopdekoration med våra vimplar, serpentiner, folieballonger och pom poms.

Dop inspiration

Uppvakta den lilla nykomlingen med med glitter och glamour! Här får du enkla men fantastiska idéer för dekorationer och gåvor när du vill skapa en fantastisk dopdukning och göra fint med dopdekorationer. En personlig touch gör hela skillnaden i att göra en unik dopdukning och dopet till en fantastisk tillställning. För att få en magisk känsla, blanda och matcha dekorativa accenter som eleganta dopdekorationer med matchande engångsartiklar för mat och dryck, mumsiga godsaker och söta dopdekorationer. Dopdukningen för en nyfödd liten flicka kan bli riktigt fin om du väljer att blanda engångsartiklar i rosa och guld. Till en liten pojke kan på samma sätt ljusblått och silver bli en riktigt lyckad och fin dopdukning. Bjud in era gäster till ett minnesvärt dop med hjälp av vårt stora utbud av dopdekoration och dopdukning.

Det lilla extra till er dopdukning

Gör er dopdukning lite extra personlig genom att lägga ut små presenter vid varje kuvert. Vi har söta dopdekorationer och annat dop pynt som gästerna kan få ta med sig hem för att minnas tillställningen, kanske en gåvoask i form av en nappflaska? En rolig detalj är att ha en gästbok. Festens huvudperson kommer ju tyvärr inte att minnas dopkalaset, så en gästbok där ni kan klistra in foton från tillställningen blir ett uppskattat minne när barnet blir lite äldre.

Visar 1-100 av 206 objekt