Här hittar alla möjliga sorters dekoration till bröllop! Bröllopet är en av de viktigaste dagarna i livet och trevliga bröllopsdekorationer har en stor påverkan på upplevelsen. Oavsett budget kan du skapa ditt drömbröllop med kreativitet och vackra bröllopsdekorationer. Det är detaljerna som skapar stämningen på den stora dagen. Låt fantasin flöda och välj bland härliga utsmyckningar till din bröllopsdukning och festen, samt inbjudningar, bröllopsballonger och mycket mer. Våga ta ut svängarna och pynta loss! Ta en titt i vårt breda sortiment av bröllopsdekorationer så kommer du garanterat att hitta något för just din stora dag.

Bröllopsdekorationer till middagen

Bröllopsmiddagen är en av de absolut viktigaste delarna av ett bröllop. Bröllopspar tillbringar mycket tid med att välja meny, dryck och tårta. Dekorationerna till en bröllopsdukning är minst lika viktig för att få till den önskade stämningen. Med god planering och ett tydligt tema kan rätt bröllopsdekorationer vid dukningen skapa en härlig atmosfär på middagen. Många gäster uppskattar när det finns en tanke bakom detaljerna och när de känner att deras närvaro är uppskattad. Små detaljer och dekorationer kommer att göra ett stort och speciellt intryck som varar för alltid.

Bordsdekoration bröllop

Börja med att bestämma vilket tema du vill ha på middagen. Romantiskt bröllop, vitt, bohemiskt bröllop, guld bröllop... Det är helt upp till brudparet att välja hur deras första middag som gifta ska vara och vilken typ av bröllopsdekorationer som ska pryda tillställningen.. Hos oss hittar du dekoration bröllop till alla möjliga sorters bröllopsdukningar. Med bröllopsdukar skapar du en känsla av en speciell måltid. Matcha servetterna, ballongerna, muggarna, tallrikar och annan dekoration. Spara inte på krutet utan dekorera stolar och tak med växter, blommor, girlanger och konfetti. Glöm inte bort att göra vackra namnskyltar i samma tema.

Dekorationer för vigsel & bröllopsfesten

Ett bröllop pågår under många timmar och består ofta av flera olika moment. För att skapa en enhetlig stämning bör du se till att varje moment har rikligt med dekorationer. Efter vigseln är det viktigt att se till att ha förberett bildekorationer samt ris att kasta på brudparet. Det blir dock allt vanligare att byta ut riset mot rosenblad, konfetti eller såpbubblor. Festliga bröllopsbubblor passar perfekt för dig som vill ha en härlig och avslappnad stämning. Dessutom fungerar de perfekt som stämningshöjare senare på festen.

Dekoration Bröllop

För mottagningen efter vigseln är det viktigt att gästerna snabbt kommer i stämning. Dekorera med härliga girlanger och bröllopsballonger redan vid champagneskålen. Glöm inte bort att dekorera glasen och ha servetter som följer samma tema. Efter middagen är det dags för bröllopsfesten och här kan du gå all-in för att få en riktig partystämning. Ballonger, konfetti, ballongbåge, väggdekorationer och pom poms kommer att höja feststämningen rejält. Utbudet av bröllopsdekorationer här på Partytajm är nästintill oändligt och vi garanterar att du kommer hitta de perfekta detaljerna.

Hos Partytajm hittar du ett stort utbud av bröllopsdekorationer som du kan behöver till bröllopet och bröllopsfesten, allt till mycket bra priser! Bjud in gästerna med våra inbjudningskort till bröllopet

Visar 1-100 av 576 objekt