Här hittar du massor av härlig kräftskiva dekoration! Många är vi som ser fram emot sommarens första kräftskiva 2023, och det är ju inte så konstigt. Även om kräftskivan ofta innebär att sommaren lider mot sitt slut är det en härlig tid som bjuder in till roliga festligheter. Därför är det inte mer än rätt att pynta ordentligt med kräftskiva dekorationer när det är din tur att bjuda. För vad är egentligen en kräftskiva utan kräfthattar, kräfthaklappar och servetter med snapsvisor på? Inte ett riktigt kräftkalas enligt oss! Hos oss på Partytajm hittar du all kräftskiva dekoration som du behöver för att skapa en minnesvärd och rolig fest. Under kategorin kräftskiva dekoration hittar du allt du behöver för kräftskivan.

Duka upp till en klassisk kräftskiva 2023 

Det är inte bara huvudnumret kräftorna som behövs för att skapa ett komplett kräftbord. Alla som varit på en klassisk kräftskiva vet att det blir både söligt, kladdigt och mycket skräp. En funktionell dukning till kräftskivan innefattar därför mängder av servetter och förslagsvis både engångsdukar och papperstallrikar. På så sätt kan du på ett enkelt sätt samla ihop allt och slänga direkt när ni ätit färdigt. Glöm inte att plocka bort skaldjursknivarna bara! För att manifestera temat är det kul att välja engångsartiklar med kräftor på – och glöm inte kräfthaklapparna så att gästerna slipper få kräftspad på kläderna!

Dekoration till kräftskivan -  allt från kräfthattar till månlyktor

Med tanke på allt som ska rymmas på bordet vid en kräftskiva så är det bäst att flytta ut dekorationerna i rummet. Hos oss hittar du serpentiner, kräftballonger och girlanger som kan klä både stolar och väggar. Men ingen kräftskiva är komplett utan månlyktor. De kräftlyktor du hittar hos oss har hög kvalité och håller till flera fester – så länge ingen råkar spilla nubbe på dem förstås. Andra roliga tillbehör till kräftskivan är såklart kräfthatten, kanske den mest klassiska av alla partyhattar. Dina gäster kanske inte är lika pigga på att ha dem på, men vi lovar att det kommer locka till skratt och höja stämningen ytterligare några snäpp. Efter några nubbevisor har gästerna glömt bort att de bär en fånig hatt.

Vanligtvis är kräftskiva dekorationer humoristiska, men här på Partytajm hittar du så mycket att välja på att du även kan skapa en kräftfest som har en elegant och exklusiv framtoning. Allt handlar om vilka kräftdekorationer du väljer till ditt party.

Kräftpynt som håller

Även om just kräftskivor som sagt är ganska kladdiga erbjuder vi mycket kräftpynt som håller till flera fester. Placera finare dekorationer en bit bort från bordet så att de inte råkar ut för spill. Om ni sitter i trädgården är det mycket vackert att dekorera träden med lyktor och vimplar. Du kan även placera ut marschaller när mörkret smyger sig på. Vill du ha tillbehör till ditt party som tål mer kan du till exempel välja plastglas som går att diska istället för pappmuggar som slängs direkt.

När kräftorna är uppätna och det är dags för kaffe och efterrätt finns möjligheten att även uppgradera bordsdekorationerna med ljusslingor eller levande ljus, bordslöpare, kräftkonfetti och kanske vackra augustiblommor. Om du väljer att utgå från ett färgtema istället för kräftdekorationer så kan du dessutom använda dekorationer vid andra typer av fester.

Här hittar du dekoration för kräftskivan! Många är vi som ser fram emot sommarens första kräftskiva och det är ju inte så konstigt. Även om kräftskivan ofta innebär att sommaren lider mot sitt slut är det en härlig högtid som bjuder in till roliga festligheter. Därför är det inte mer än rätt att pynta ordentligt med kräftskiva dekoration när det är dags att anordna en sådan typ av fest. För vad är egentligen en kräftskiva utan kräfthattar, servetter med snapsvisor på och kräfthakklappar? Inte särskilt festlig enligt oss! Hos oss på Partytajm.se kan du räkna med att hitta alla nödvändiga dekoration och tillbehör till den kommande kräftskivan. Vi samlar allt du behöver på ett och samma ställe.

Måsten på kräftskiva - dekoration & tillbehör

Vissa tillbehör är obligatoriska på en kräftskiva som till exempel papperstallrikar med kräftor på, roliga kräfthattar i valfri färg och form samt vimplar, flaggor eller andra girlanger. Har du detta kan du anordna en bra kräftskiva utan problem! Med rätt pynt till kräftskivan kan du skapa en extra mysig stämning som gör det till en oförglömlig fest. 

Kräftskiva dukning för ditt kräftkalas

Vill du ordna en kräftskiva med pynt som gästerna sent kommer att glömma borde du även lägga till några månlyktor, lite kräftkonfetti, festliga servetter och även skaldjursknivar till dukningen. Dina gäster kommer inte att bli besvikna, särskilt inte efter några snapsvisor! Utforska vårt breda sortiment för att hitta rätt tillbehör eller bara för att få inspiration. Kanske blir din kräftskiva årets fest?

Glöm inte bort kräfthattar till festspelen

Om du verkligen vill sätta guldkant på kräftskivan borde du ge alla gäster roliga kräfthattar och sedan investera i några roliga festspel. Varför inte satsa på ett Beer Pong-spel och låta två lag göra upp när kräftorna är uppätna? Om du och ditt sällskap inte gillar öl kanske Prosecco-spelet kan vara ett bra alternativ? Hos oss på Partytajm.se kan du snabbt och enkelt hitta de festartiklar du behöver inför din kommande fest. Börja planera den perfekta kräftskivan redan nu!

Visar 1-100 av 139 objekt