Planerar du en Halloween fest? Skall du dekorera ditt hem med läskiga spökdekorationer och pryda din trädgård som en kyrkogård? Oavsett om du gillar den hemska och blodiga stilen på din Halloween fest eller vill göra Halloween till något mera barnvänligt och sött, erbjuder Partytajm ett stort och ständigt växande utbud av inomhus och utomhus Halloween dekorationer, vi har även flera olika designer med Halloween teman för dukningen, alla noggrant matchade för att bespara dig besväret att behöva matcha de olika halloween dukningarna på egen hand.

Den perfekta Halloween festen

Som alltid, är dekorationer, förbrukningsvaror och hos Partytajm hittar du produkter till bästa pris! Så börja din planering för din  Halloween fest på Partytajm, där Halloween tillbehören alltid är prisvärda och roliga, och där spöksäsongen aldrig tar slut! Här är några idéer att komma igång, Bus eller godis? Låt barnen klä ut sig till pumpa, spöke eller häxa. Barnen älskar att få på sig sina Halloween maskeradkläder och gå runt och knacka dörr för bus eller godis. Att ordna med en Halloween fest är mycket uppskattat och hos Partytajm hittar du alla läskiga Halloween dekorationer som du kan tänkas behöva. Vad sägs om dödskallekonfetti, spökgirlanger, ballonger och piñatas med halloween-motiv.

Ett trevligt party på Halloween

Det blir vanligare och vanligare att vi har Halloween fest i Sverige precis som i USA. Halloween fest firas i samband med Allhelgona helgen i Sverige vilken kan variera något från år till år, men den infaller i slutet på oktober eller i början av november. I USA och England däremot firas Halloween alltid samma helg. Bjud in dina vänner för en riktigt kuslig Halloweenfest och dekorera med våra läskiga dekorationer! Här hittar du Sveriges troligtvis största utbud inom Halloween fest hos och självklart till bra pris och snabb leverans! Beställ allt för din Halloween fest redan i dag hos Partytajm!

Halloweenmask

Hos oss finner du allt du behöver för en lyckad halloween, allt från halloween dekoration till halloween godis och halloweenkläder barn.

12,00 kr

Reflex Spöke

Hos oss finner du allt du behöver för en lyckad halloween, allt från halloween dekoration till halloween godis och halloweenkläder barn.

59,00 kr

Plastduk Orange

Enfärgad plast duk. Den här oranga duken passar perfekt för Halloween firandet! Snygg att duka till svart.Rektangulär 1,37x2,74 cm. Passar när du...

49,00 kr

Ballonger Orange

Färglägg ditt kalas med massor av ballonger! Ett enkelt och billigt sätt att göra kalaset festligare. Kombinera gärna flera färger. Dom här oranga...

39,00 kr
Visar 1-100 av 189 objekt