Köp påskdekorationer hos Partytajm som har ett stort utbud av påskpynt. Har det blivit din tur att anordna påskfirandet för familj, släkt och vänner? Då har du kommit rätt, för här hittar du nämligen allt so du kan tänkas behöva inom påskdekoration, påskpyntpåskägg och påskpyssel för att få till den rätta påskstämningen. Här finns både gammaldags påskpynt och mer moderna påskdekorationer. 

Påskdekorationer & Gammaldags Påskpynt

Påskdekorationer och dukning till påsk är viktig på alla högtider och fester, så även på påsken. Hos oss hittar ni allt som behövs till bordet och buffén i form av smidiga engångsartiklar som sedan snabbt kan röjas undan när man ätit klart. Allt från glas och muggar till bestick, servetter och tallrikar, och de finns naturligtvis i den traditionella gula påskfärgen eller med passande påsktryck med ägg, påskharar och annat som gör din påskdekoration komplett och passar som påskpynt. Skall man påskbaka kan vi tipsa om våra kak- och muffinsformar samt alla de baktillbehör som finns i gult. Förutom just påskdekorationer hittar ni allt för baket som till exempel sugarpaste, glasyr och strössel.

Trendigt Påskpynt 2023

Vi har även mängder med trendigt påskpynt och påskpyssel. Här finner ni allt från små kycklingar och frigolitägg, som kan målas och hängas upp i påskriset, till girlanger och sugrör. Gillar ni att påskpyssla glöm för all del inte att kolla in vårt fiffiga äggmålningsset. Den består av ett stativ som håller fast ägget och som man sedan kan snurra medan man målar ägget runt om. Inga mer kladdiga fingrar eller förstörda konstverk. Naturligtvis kommer målarsetet med de färger och penslar som behövs för målningsjobbet. Hos oss hittar ni även allt gott som man förknippar med påsk, vi har massor av choklad i olika former, välj vilken utformning er påskchoklad skall ha. Men ni hittar inte bara choklad utan även gelékaniner, dragéägg och klassiskt påskskum. Så gör det enkelt för dig själv och beställ allt godis från ett och samma ställe. Passa dessutom på att beställa någon av våra snygga godispåsar med påskmotiv så kan barnen få roliga godispåsar under kalaset!

Godispåse Rosa

Förutom ballonger och andra tillbehör har vi också många specifika kalasteman som bland annat enhörningskalas men även bröllopsdekorationer.

49,00 kr

Godis, Smarties

Ingredienser: Socker, kakaosmör, skummjölkspulver, kakaomassa, smörolja, vetemjöl, vasslepulver, risstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin), frukt-...

10,00 kr
Visar 1-100 av 153 objekt