Hos Partytajm hittar du allt du behöver inom julpynt och allt som hör julen till! Julpynta hemmet med juldekorationer och julpyssel medan julmusiken strömmar ur högtalarna. Du sitter vid köksbordet och slår in paket medan de nejlikopyntade apelsinerna doftar från skålen och ljusstaken sprider sitt varma sken i fönstret. Runt jul må man ha mycket att göra men det är även en tid fylld av frid, gemenskap och förväntan. Det finns ingen tid på året som är så speciell och lockar till så mycket känslor och stämning. Ta vara på de små stunderna och låt julpynt förgylla julen!

Stort utbud av julprydnader

Hos Partytajm hittar du allt du behöver inför julklappsinslagning, julbaket, julpyssel, julbord, glöggfesterna och allt julpynt som hör juletiden till. Vi har ett brett utbud av julprydnader och precis allt du kan tänkas behöva ha och lite till. Julpynt som och höjer julstämningen, material till julpysselstunden med barnen, allt till dukningen på själva julafton, presenter till paketkalender och förstås papper, snören och annat till inslagningen av julklapparna och kalenderpresenterna.

Vi har helt enkelt allt julpynt du behöver inför julens alla tillfällen. Lagom till första advent brukar de flesta så smått att börja julpynta sitt hem, men längtar man riktigt mycket efter julen kan man till och med smyga igång med julpynt ännu tidigare. Hos oss finns vackra dekorationsstjärnor, honeycombs och honeyballs, juliga girlanger, juldekorationer föreställande pepparkakshus, tomtar, lucior eller granar, julstrutar, snöflingor, vimplar och draperier. Ljus av olika slag är ett självklart inslag. Vad är juletid utan stearinljus och mysiga sällskapspel med familjen! Fönstret kan du klä med stilfulla fönsterbilder och fönsterdekaler med julmotiv. Vankas det julfest vill man inte snåla på dekorationerna utan det ska verkligen kännas att det nalkas mot jul! Givetvis har vi även julkort och material för tillverkning av egna julkort och inbjudningskort till glöggfesten eller julbordet.

Bärkvist

Hos Partytajm hittar du även allt annat för ditt barnkalas, allt från ballonger till doppresenter och helium till ballonger.

39,00 kr
Visar 1-100 av 357 objekt