Köp alla nyårsdekorationer du behöver för att fira in 2024 hos Partytajm. Med ett brett utbud av allt från klassiskt nyårspynt som ballonger till allt som behövs för en snygg nyårsdukning. Nyåret är här och det ska bli en riktig brakfest. Naturligtvis måste festen glittra och glimma för att den där riktiga nyårkänslan skall infinna sig. Det skall vara fyllt med nyårsdekorationer och nyårspynt, och det måste självklart vara flärdfullt och storslaget för att man skall kunna fira in det nya året på rätt sätt. Det måste finnas massor med ballonger, serpentiner och pom poms och tolvslaget går inte att ringas in utan konfetti och fyrverkerier.

Nyårsdekoration & Nyårspynt

Testa våra effektfulla konfettikanoner eller varför inte tända hederliga gamla tomtebloss och ha som sprakande nyårsdekorationer. Deras effekt tröttnar man aldrig på. Vill man ha något större har vi även isfacklor som kan placeras ut i hemmet för att förhöja stämningen. Skall man bjuda många människor på mat kan det vara en bara idé att använda sig av engångsartiklar, det är snabbt och smidigt. Det underlättar otroligt mycket när det gäller disk och annat tråkigt arbete som man inte vill behöva pyssla med på självaste nyårsafton.

Nyårsdukning 2024

Här på Partytajm hittar ni det ni behöver för en lyckad nyårsdukning. Allt från dukar till de där sista detaljerna som lyfter hela skapelsen. Kolla till exempel in våra ljus formade som champagneflaskor eller vår konfetti i olika färger, som läckert kan spridas ut över bordet. Som perfekt nyårsdekoration har vi också otroligt snygga engångsgrejer som verkligen ser ut som den äkta varan. Naturligtvis följer alla produkter nyårstemat, och finns i guld och silver eller med motiv som fyrverkerier och champagne. Har man bara tänkt bjuda på lite snittar och tilltugg eller annan plockmat har vi även perfekta uppläggningsfat och dekorerade partypicks som gör det lättare att plocka och njuta av maten. Inför tolvslaget trollar man sedan fram partyhattar till alla gäster som de får ha på sig under årets sista minuter. En sådan gemensam detalj i klädseln brukar alltid bidra till munterhet och att festen verkligen kommer igång på allvar. Och glöm framförallt inte champagneglasen!

Visar 1-100 av 229 objekt