Köp kalasdekoration av alla möjliga sorter hos Partytajm. Dekorera kalaset, dopet eller födelsedagsfesten med festliga vimplargirlangerballonger eller  pom pom som du hittar i ett brett och varierat utbud! Enkla alternativ för att skapa den bästa stämningen och känslan på festen. Du kan välja och vraka bland massor av olika kalasdekorationer & partydekorationer och det bästa av allt är att de förutom sin festliga funktion dessutom kan användas som inredning till hemmet. Våra oerhört populära vimplar finns i alla möjliga färger och även i de flesta material som tyg, kraftpapper, spets och plast, vilket är en fördel då du kan välja utefter var du ska dekorera med dem. Vi har både partydekoration som passar utomhus och inomhus. Förutom det hittar du också ett stort utbud av bröllopsdekorationer

Födelsedagsdekorationer men även till andra tillfällen

Vem gillar inte att inreda barnrummet? Vårt utbud av kalasdekoration passar även utmärkt som dekorationsdetaljer till barnrummet! De ger färg, känsla och lekfullhet på samma gång. Du kan även med fördel använda dessa när du dukar inför en babyshower eller barnets dop. Girlanger med tema gör festen speciell och mer personlig. Partytajm har ett brett sortiment av olika dekorationer i form av girlangteman som du kan välja bland.

Festdekorationer för alla tillfällen

Oavsett om det är till 40-årsfesten, Halloween eller nyårsfirandet så hittar du alltid roliga och festglada girlanger att pynta med hos oss. De är enkla att sätta upp och skapar stämning på ett snabbt och enkelt sätt, utmärkt kalasdekoration helt enkelt. Du kan såklart också dekorera med girlanger till själva dukningen genom att lägga ut olika girlanger på bordet. Dekorationerna passar alldeles utmärkt att dekorera med antingen till ett barnrum, till barnkalas, fest eller bara som en trevlig inredningsdetalj i hemmet. Så låt inspirationen flöda - bläddra runt bland vårt sortiment och sätt färg på tillvaron med vår kalasdekoration & partydekoration i alla dess slag!

Bärkvist

Hos Partytajm hittar du även allt annat för ditt barnkalas, allt från ballonger till doppresenter och helium till ballonger.

39,00 kr
Visar 1-100 av 319 objekt