Allt till festen

Fyller du eller någon du känner snart år och du är sugen på en temafest? Då har du kommit rätt. En temafest är aldrig fel, det gäller bara att hitta ett tema som passar dig, eller den som firas riktigt bra. På Partytajm.se finns det gott om festartiklar som gör det enkelt och smidigt för dig att planera ett fantastiskt temakalas. Vi har dessutom sortimentet indelat efter tema så att du på ett snabbt och lätt sätt kan hitta de festartiklar du behöver till just ditt tema. Om du är osäker på vilket tema du ska välja så kan du söka inspiration hos oss för att hitta ett passande tema.

Festartiklar med tema

Vi har de festartiklar du behöver för att skapa en temafest för de som "nollar", det vill säga de som fyller till exempel 40, 60 eller 80 år. Vi har produkter med åldern skriven på sig, till exempel servetter, ballonger och andra festartiklar. Ett annat tema som är perfekt om du ska ha fest på våren eller sommaren är grillfest. Vi har allting du behöver för en perfekt sådan. Vad sägs om hamburgerboxar, picknickfiltar och snygga servetter? Med vår hjälp kan du arrangera en grillfest som gästerna sent kommer att glömma. Eller varför inte satsa på ett kalas med USA-tema? Vi har både saker till dukning och dekoration som tar gästerna hela vägen över Atlanten.

Andra roliga festprylar

Det viktigaste vid val av tema är att det passar den som firas, du behöver till exempel inte välja ett av våra exempel på tema. Du kan istället välja ett färgtema, eller ett tema med 2–3 färger och köpa produkter med de färgerna. Vi festprylar, såsom ballonger, engångsartiklar och baksaker i olika färger. På så sätt kan du köpa allt hos oss om du vill dekorera, duka och baka i ett specifikt färgtema. Din temafest kommer bli en stor succé med vårt utbud. Ta en titt på vår hemsida och få all den inspiration du behöver till ditt framtida temakalas.

Dina gäster har anlänt och minglar runt tillsammans med ett glas champagne i handen och med tilltugg nära till hands. Efter en pratsam och mycket trevlig stund är det dags att slå sig ned till bords för att avnjuta en riktig festmåltid. Bordet är uppdukat i en personlig dukning där varje liten detalj är genomtänkt och smakfyllt vald, ur Partytajms breda sortiment av partyprylar inom både tallrikar, servetter och alla andra tillbehör som kan tänkas behövas till temafesten. Hos Partytajm hittar du även ett stort utbud av andra festartiklar som lanternor, vimplar och ballonger och andra smakfulla dekorationer som ger dukningen det där lilla extra och ett mycket inbjudande helhetsintryck. Ingen dekoration är för mycket, det enda som kan hända vid överflöd av dekoration är att festen blir en riktig succé!

Pappersduk Röd

Enfärgade bordsdukar är den perfekta grunden för ett lyckat kalas! Den här röda duken passar perfekt till tex Kräftskivan!Rektangulär 1,37x2,74...

69,00 kr
Visar 1-100 av 1060 objekt