Har det börjat bli dags att planera ett 1-årskalas för en pojke? Grattis! Ett 1-årskalas för en pojke är ett tillfälle för familj och närstående att överösa födelsedagsbarnet med kärlek och positiv uppmärksamhet. Det kanske inte blir en tillställning han kommer att minnas, men dagen kommer få honom att må bra. Med fin partydekoration som passar för ett 1-årskalas för en kille kommer alla i mysig kalasstämning, och ni kan ta fina bilder som blir ett minne för livet.

1-årskalas pojke – dekoration

En typ av dekoration som faktiskt alltid fungerar är ballonger. Vi har tagit in ett stort antal snygga ballonger som höjer stämningen på ett 1-årskalas för en pojke. Sifferballonger är extra kul eftersom de visar att det är just ett 1-årskalas det handlar om, eller vilket datum pojken är född. Du kan också använda girlanger och vimplar för att markera att det är fest. Populära färger på dekorationen till ett 1-årskalas för en kille är blått och silver, men i vårt utbud hittar du även kalasdekoration med söta motiv på exempelvis djur eller fordon.

Duka festligt och praktiskt

Vi har ett mycket stort utbud av festliga saker som gör det lättare att duka och att städa efter kalaset. Våra engångsartiklar håller hög kvalitet och kan ibland användas flera gånger. Det är viktigt för oss. Kolla in våra bordsdekorationer för 1-årskalas, tårtprydnader och annat som du kan använda för att försköna ditt sockersöta kalasbord.

1-årskalas pojke – tips

Arrangera en temafest för ettåringen om du vill bjuda på något utöver det vanliga. Det blir något som alla gäster kommer att minnas med glädje. Vi har sorterat in våra partyprodukter under ett antal populära teman för att det ska vara enkelt för dig anordna ett 1-årskalas för en kille där dukning och dekor skapar en sammanhängande helhet.

1 års kalas är en viktig familjehögtid. Fira dina lilla pojkes första barnkalas med vår fantastiska utbud av kalastillbehör såsom tallrikar, ballonger, dekorationer m.m.

Visar 1-73 av 73 objekt