Discotema är ett klassiskt koncept som har gått hem på fest och barnkalas i alla tider. Med en discokula i taket blir rummet genast mycket festligare och konfetti gör underverk för feststämningen. På Partytajm hittar du allt som kan öka discokänslan på kalaset. Med tallrikar och assietter designade som discokulor blir tårtbiten ännu godare - och med discoinspirerade muggar kan du hälla upp godis, chips och läsk på ett roligare sätt. Här finns också bordsdukar med discodesign för att ytterligare liva upp festen med discotema. Den ser samtidigt till att fungera som skydd för bordsytan när ett gäng hungriga och kalasglada barn sätter sig till bords.


I Sverige har vi en alldeles särskilt populär tradition med discotema. Det handlar om Melodifestivalen, som älskas av barn och vuxna i alla åldrar. Med ett Melodifestivalen-tema på barnkalaset är feststämningen hög redan innan de första gästerna har hunnit komma. Vi ser till att du får alla detaljer du behöver för att skapa en Mello-inspirerad atmosfär och göra om lördagsmys till barnkalas. Här kan du köpa serpentiner och girlanger för att dekorera hemmet i alla möjliga färger. Vi har också självlysande armband som ni kan dela ut till gästerna eller använda i olika lekar under kalasets gång.

Disco tema barn

En viktig del av discostämningen är glitter och glamour. Därför ser vi till att vi har glittriga attiraljer i alla former att erbjuda. Med färger som guld, silver och rosa får du den bästa kalasstämningen och vi har alltifrån godispåsar till nyckelringar i rätt färger. Med snygga placeringskort som ger känslan av en riktig fest kan gästerna enkelt hitta sin plats. Vi har också folieballonger som kan hängas upp på väggen eller sättas upp i taket för att dekorera lokalen och se till att alla gäster kommer in i feststämningen liksom en Happy Birthday-banner för att gratulera födelsedagsbarnet på den stora dagen.


Alla tjejer och killar gillar att gå på discokalas! Vi har ett stort utbud av kalastillbehör till rätt pris med discotema. Välj bland två olika motiv. Dekorera med våra populära takdekorationer och övriga kalastillbehör. Häng upp en discokula-piñata och det kommer att bli kvällens höjdpunkt! Överraska alla barnen med något extra i godispåsarna som tex våra populära "discoball" halsband. Dekorera festlokalen med hängande disco girlanger som du fäster i taket, och placera färgstarka ballonger i  rummet. För den bästa feststämningen, kombinera kalaset med maskerad och låt gästerna komma klädda i sina hippaste 70-talets inspirerade kläder och belöna festens bästa utklädnad. Nu när vi laddar inför Melodifestivalen, Eurovision Song Contest så varför inte ha ett kul Mellokalas? Vi har allt du behöver för att skapa det roligaste Mellokalaset någonsin, med massor av glitter och glamour. Du hittar snyggaste tallrikarna och servetterna bla hos oss med motiv av glittrande discokula.

Strössel Disco

Ingredienser: socker, stärkelse (vete, majs), glukossirap, koncentrat av vinbär, rädisa, citron och safflor, vegetabilisk olja (kokosnöt), glasyr:...

49,00 kr
Visar 1-100 av 130 objekt