Här hittar du allt du behöver för ett Batman kalas. Batman är en populär figur som tilltalar barn i många åldrar. Med sin snabba batmobile, sin häftiga dräkt och vilja att göra rätt är det inte konstigt att han är så omtyckt! Vi har ett gäng Batman-produkter för dig och ditt barn som gillar Batman lika mycket som vi gör, vilket passar utmärkt när du vill göra födelsedagskalaset till något extra. Bjud in till ett riktigt Batman barnkalas.

Fixa ett Batman kalas med våra Batman-produkter

Att ha Batman kalastema kommer garanterat att göra kompisarna glada. Du kan själv, tillsammans med ditt barn, pyssla ihop fina inbjudningskort och dekorera platsen där barnkalaset med Batman-tema ska äga rum med häftigt pynt. Duka även bordet med våra Batman-produkter. Vi har bland annat Batman ballonger, tallrikar, servetter och bordsdukar med Batman-motiv, det vill säga det mesta för att det ska bli ett lyckat Batman kalas

Du kan även baka en tårta eller cupcakes som du själv dekorerar med det klassiska fladdermus-motivet. Skriv även på inbjudningskorten att det är fritt fram för de barn som vill att klä ut sig till Batman och andra karaktärer i hans värld.

Vid barnkalas är enkelhet ofta bäst

Även om ett Batman kalas kan kännas som en stor grej är det viktigt att komma ihåg att barn ofta är nöjda med det enkla. Huvudsaken är att barnen är glada! Det räcker ofta med att pynta fint, ordna en rolig lek och fixa något gott att äta för att de ska bli det. Förbered så mycket som möjligt innan ditt barnkalas med Batman-tema för att undvika stress, och kom ihåg att höra med de andra barnens föräldrar om allergier och andra kostavvikelser. Se till att exempelvis ha glass i frysen om något barn inte tycker om tårta, och försök ha några reservaktiviteter i bakfickan om de du erbjuder inte faller barnen i smaken. Det kanske kan vara helt okej att sätta på en tecknad Batman-film när kalaset börjar lida mot sitt slut och barnen börjar bli trötta?

Plastduk Batman

Hos oss hittar du något för alla tillfällen, allt från ballonger för kalaset till vackra bröllopsdekorationer. Här finns såklart mycket mer också,...

65,00 kr
Visar 1-100 av 128 objekt