Vi kan erbjuda massor av olika inbjudningskort och kalasinbjudan för alla typer av kalas och fest! Ska du planera och bjuda in till barnkalas så hittar du massor av roliga inbjudningskort hos oss men vi har även inbjudningskort för andra kalas och fester. Här finns något för alla kalas oavsett om det är Bamse kalasBolibompa kalas eller kanske Gaming Party.

Inbjudningskort till kalas & fest  

Vi har delat in våra olika inbjudningskort i olika kategorier, inbjudningskort barnkalasinbjudningskort dop och babyshower, inbjudningskort student, inbjudningskort bröllop, för att du enklare skall kunna hitta passande inbjudningskort för just ditt kalas. Beställ dina inbjudningskort kalas av oss och sedan är det bara att skicka ut till födelsedagsbarnets alla vänner! Vi letar ständigt nya inbjudningskort i alla olika kategorier och för alla typer av kalas och fester, självklart för att vi vill kunna erbjuda ett stort utbud av inbjudningskort till kalas. De två viktigaste sakerna du skall tänka på när du planerar en födelsedag eller en fest är att först skicka ut dina inbjudningskort och sedan tacka dina gäster för att dom kom. För större festligheter rekommenderar vi att också att skicka save the date kort till gästerna så långt i förväg som möjligt. De flesta barnkalasteman vi har i sortimentet har också matchande inbjudningskort för att du enkelt skall kunna planera ett snyggt och matchande kalas.

Vi på Partytajm erbjuder ett stort utbud av roliga kalasinbjudningar som adderar det lilla extra till mottagaren. En personlig kalasinbjudan kan bli ett kul samtalsämne för barnen och ge ett fint minne av en glädjefylld dag. Korten finns i en massa olika storlekar och teman, med allt från Hawaii och Disco-tema till fotboll och lego, enhörningar, coola dinosaurier och djur från djungelns värld. Välj ett färgglatt sådant eller varför inte ett med glitter? Ett inbjudningskort är en del av kalaset och själva startpunken för den. Det gäller därför att sätta ribban högt redan på inbjudningskortet. 

Visar 1-30 av 30 objekt