Finns det någon charmigare figur i den svenska barnlitteraturen än allas våra kära Pippi Långstrump? En tidlös figur som än idag är en stor favorit hos både mindre och lite större barn. Astrid Lindgren hade förmågan att lyfta fram starka och kärleksfulla barnkaraktärer och Pippi är verkligen en tjej vi alla vill vara vän med. Partytajm.se tycker därför att Pippi är värd sin egen avdelning och här på sidan hittar du ett stort urval av Pippi Långstrump-produkter till det ultimata Pippi-kalaset. Låt firandet bli till ett enda stort Pippi Långstrump kalas där du redan i tidigt skede börjar med att skicka ut våra fina inbjudningskort med Pippi som motiv. Planera kalasmiljön i äkta Pippi-anda med allt från dukningen och tårtan till dekorationer med ballonger, serpentiner, Pippi figurer och pom poms.

Pippi kalas tema

Antingen väljer du våra separata servetter, tallrikar eller muggar med Pippiformat, eller satsar du på ett Pippi Långstrump Kalastillbehör där du får hela kittet och dessutom medföljande roliga aktiviteter. Pippi brukar ju baka både pepparkakor och pannkakor så varför inte låta henne göra små söta Pippibakelser till kalaset med hjälp av våra muffinsformar med världens starkaste tjej som motiv. Barn gillar musik och glädje så varför inte låta Pippis paradlåt spelas i bakgrunden – det får säkert många små munnar att nynna med på Pippi-kalaset!

Pippi Långstrump kalas med rätt Pippi dekoration

Avslutningsvis kan du låta barnen fiska i fiskdammen där du sätter upp vårt stora skynke med Pippi fiskandes som bakgrundsbild. Självklart ska ”nappet” i fiskdammen vara den åtråvärda godispåsen som du också hittar bland vårt sortiment och du knipsar enkelt fast dessa med våra miniklädnypor. Glöm inte bort att hänga på bottennappet emellanåt, en gammal strumpa, en påse fylld med papper eller något annat kul – det kommer resultera i ljuvliga barnskratt! Födelsedagsbarnet kommer somna lyckligt efter att ha fått ett Pippikalas i äkta Villa Villekulla stil!

Visar 1-100 av 128 objekt