Härliga tårtljus i mängder. Vem vill inte ha en sprakande tårta som lyser upp och skapar stämning på bästa sätt? Vi på Partytajm erbjuder dig ett brett utbud av olika typer av festliga tårtljus. Hos oss hittar du något som passar din tårta oavsett om det är till födelsedagen, dopet eller examensfesten. Välj och vraka bland tårtljus i alla möjliga färger och stilar! Vårt fina sortiment gör det lätt att kombinera och pynta tårtan precis som du önskar enligt tycke och smak. Många av våra kunder väljer att dekorera tårtan med våra speciella temaljus, men vi erbjuder även alltid klassiska varianter för dig som önskar en mer traditionellt dekorerad tårta med raka och enkla ljus. Missa inte att kika på våra otroligt söta ljus till babytårtor, små detaljer som gör tårtan till babyshowern eller dopet mer personlig. Och vad är väl en födelsedagstårta utan sifferljus? Våra ljus i sifferform passar alldeles utmärkt att använda som dekoration för att pryda födelsedagstårtan med oavsett om det är tårtljus 1 år eller tårtljus 90 år. 

Korta och långa tårtljus för att fira trevliga event

Fester och tillställningar där detaljerna inte lämnats åt sidan är alltid roliga och blir till fina minnen som gästerna sent kommer att glömma. Tårtljus är absolut en detalj som på bästa sätt kan komplettera kalaset, antingen genom att du väljer en typ av temaljus som följer festens tema eller bara som en sprudlande dekorationsdetalj. Ta bara nyårsfirandet - en tårta där du dekorerar med våra ljus i form av små mini champagneflaskor kan inte bli mer rätt! Med våra tårtljus njuter du helt enkelt inte bara av att äta tårtan - det är nämligen av samma stora nöje att ta fram och låta ögat skåda den fina tårtan med sina brinnande ljus! Hos oss på Partytajm hittar du de perfekta ljusen för alla tillfällen!

Ljus i rosa

Om du är ute efter ljus i rosa har vi ett brett sortiment här på Partytajm. Rosa ljus är objekt som verkligen kan sätta den där vackra och inbjudande stämningen du är ute efter. Förutom att de är vackra i sig kan skuggorna och elden från ett brinnande ljus få ett helt rum att leva upp. Det gäller inte minst rosa ljus, som skapar en mjuk och vänlig atmosfär. Hos oss hittar du solida blockljus som räcker länge, söta tårtljus och kronljus som passar i de flesta ljusstakar.

Inred med ljus i rosa

Genom att använda ljus i din inredning kan du på ett enkelt sätt skapa stor förändring. Ljus i rosa ger en feminin och romantisk känsla, framförallt om du kombinerar det med naturmaterial och växter. Väljer du istället att sätta antikrosa ljus i en hög ljusstake av guld får du genast en mycket exklusiv inredningsdetalj. Rosa är en mångsidig färg som ofta får symbolisera tacksamhet. Det gör att en rosa ljusstake eller ljus i rosa passar under de flesta högtider, men även som ett ständigt inslag i din inredning.

Rosa ljus på tårtan eller festbordet

Ljus i rosa är mycket eleganta och passar väldigt bra i sammanhang där du tänkt dig en traditionell dukning med blomsterarrangemang och vitt bordslinne. Väljer du den lite mörkare nyansen antikrosa känns dukningen mycket exklusiv, medan ljusrosa ljus gör den mer leksam. I vårt sortiment hittar du många fina bordsdekorationer som går väldigt bra ihop med ljus i rosa. Välj ett tema eller kanske en färg att kombinera med rosa, så har du snart en dukning som får gästerna att häpna.

Som tårtdekoration är ljus i rosa ett riktigt bra val när någon fyller år. Rosa är en färg som brukar förknippas med ungdom, liv och lekfullet. Det är mycket passande när det är födelsedag. Våra tårtljus finns i olika utföranden och är säkra att använda.

Visar 1-80 av 80 objekt