Följ med Super Mario, Luigi, Yoshi och resten av deras vänner på ett storslaget Super Mario kalas. Med dekorationer och andra tillbehör skapar du enkelt ett Super Mario kalastema som kommer ta barnen med storm. Här hittar du det perfekta pyntet för ditt kalastema. Den ständigt omåttligt populära spelfiguren och rörmokaren har stor igenkänning bland barnen. Ett kalas med detta temat är därför riskfritt att välja. Nintendos 2D-spel Super Mario Bros som släpptes på 1980-talet blev startskottet för något stort.

Mario kalas

Än idag är Super Mario lika populär och ett av Nintendos största flaggskepp. Förutom det klassiska 2D-spelet Super Mario Bros har det släppts oräkneligt många varianter på spelet. En av de största anses var Mario Kart som också passar utmärkt som tema på barnens kalas. Fram med den svartvitrandiga racingflaggan och starta motorerna för ett fartfyllt kalas. Skrolla dig igenom det stora utbudet av våra olika kalasteman där denna välkända rörmokare inte är undantaget.

Super Mario kalas tema

Med passande färger och dekorationer ser du till att anordna ett underbart barnkalas med Super Mario tema. Ett kalastema med färger i rött, blått, svart och grönt och du har redan flyttat barnen in i denna fantasifulla värld. För att göra hela upplevelsen lite bättre erbjuder Partytajm även dekoration med snygga och passande motiv, allt från servetter till ballonger. Med rätt kalasartiklar och snygg dekoration får du ett fullbordat Super Mario kalas.

Pappersduk Röd

Enfärgade bordsdukar är den perfekta grunden för ett lyckat kalas! Den här röda duken passar perfekt till tex Kräftskivan!Rektangulär 1,37x2,74...

69,00 kr
Visar 1-100 av 147 objekt