Är ditt barn bjuden på barnkalas nu och då? Tycker du att det tar mycket tid att leta present till barn och att det blir kostsamt? Här kan du att kunna beställa allt inom kategorin present till barn i olika prisklasser. Du finner fina barnpresenter som visar omtanke och kärlek.

Vi letar ständigt bra och meningsfulla födelsedagspresenter som skall passa alla åldrar och plånböcker. Dessa presenter till barn passar så klart också bra som julklappar.

Hos oss hittar du speciellt utvalda presenter till barn i olika åldrar, allt från klassiska speldosor till de modernare Babblarna. Vi månar om både kvalitet, stil och pris så att du kan köpa barnpresenter online utan onödigt krångel. Våra gåvor kan göras personliga, eller passa många. På så sätt kan du köpa en perfekt present till barn, eller ladda upp med många gåvor att ha redo när säsongen för barnkalas kommer igång.

Personliga barnpresenter som passar alla?

Att hitta en unik present till barn är nästan det svåraste när det gäller barnpresenter. Många barn har redan allt, men när du väljer barnpresenter från vårt utbud kan du göra det mer personligt. Det blir extra speciellt när du ska välja en minnesvärd doppresent, och det är därför vi har tagit in personliga presenter till barn som bygger på barnets namn. Det är perfekt att ge bort till någon som du vill ska känna sig speciell om som kanske just har lärt sig att känna igen bokstäverna i sitt namn. Vi har även presenter som i princip alla barn uppskattar att få, de är bra att ha hemma så att ni slipper stressa inför varje barnkalas. De flesta barn uppskattar exempelvis pyssel i olika former och att måla med fina färger och pennor. Att ge bort den typen av barnpresenter och små leksaker uppmuntrar till kreativitet och eget skapande. Utöver målarböcker, pysselkit och pennor passar pussel och spel som present till alla barn. Med en fin presentinslagning har du dessutom höjt nivån ett extra steg. 

Hitta present till barn här

Vi har inte bara tåliga kvalitetsleksaker utan också funktionella barnpresenter. Även barn kan uppskatta fina nyttoföremål som en snygg ryggsäck, paraply eller reflex. Våra barnpresenter passar givetvis lika bra som julklapp eller när du bara vill ge bort något fint till ett barn du tycker extra mycket om.

Vi har bara CE-märkta barnpresenter

De presenter till barn du hittar i vårt utbud är alltid CE-märkta och därmed säkra att använda. Presenter till barn ska självklart vara giftfria och kunna användas utan att det innebär några risker. Se bara till att anpassa ditt köp av barnleksak utifrån barnets ålder.

Vi också fina gratulationskort som passar till olika åldrar. Alla våra leksaker är godkända enligt Europeisk standard och CE märkta.

Beställ present till barn hos Partytajm

Det är inte alltid så lätt att köpa den rätta presenten till barnet, men vi har ett urval av barnpresenter som vi hoppas kan passa när du vill köpa en present som är meningsfull men inte allt för dyr. Gör det enkelt för dig och beställ presenten till ditt barn hos Partytajm! Du hittar också bra pyssel här. Alla barn älskar att pyssla både till vardags och fest, och framför allt julpyssla!

Hos oss finns även många praktiska set som enkelt låter barnet skapa egna smycken, hår- och armband. Perfekta att ge bort till födelsedagsbarnet! Eller varför inte dekorera och färglägga någon av våra många frigolitfigurer, djungeldjur eller masker? Gör en vacker pärlplatta eller använd våra pennor och kritor för barn, klistermärken och stämplar till att skapa en fin tavla. Här kan du låta ditt barns fantastiska fantasi ta vid och present till barn kommer med största sannolikhet inte bli någon långvarig fundering. Dessutom uppskattas de flesta presenter av barn, litet som stort. 

Reflex Spöke

Hos oss finner du allt du behöver för en lyckad halloween, allt från halloween dekoration till halloween godis och halloweenkläder barn.

59,00 kr
Visar 1-100 av 149 objekt