Godispåsar

Sötsaker gör både vuxna och barn glada. Många gånger är godiset kalasets höjdpunkt, och därför kan det vara mycket viktigare än du tror att välja rätt sorts godispåse! Som tur är hittar du många olika godispåsar som passar på alla olika sorters kalas i vårt breda sortiment. Det är väl ändå ett måste för en fiskdamm på kalaset. Vi har bland annat varianter som passar temakalas eller kalas baserade på barnets favoritfärg. Du kan sätta guldkant på festen med godispåsar som passar utmärkt in i det övriga temat. Ett tips är att sätta etiketter på godispåsarna redan innan du delar ut dem på kalaset, oavsett om det är ett Bolibompa kalas eller Gaming Party. På så sätt minskar du risken för missförstånd, och försvunna godispåsar i efterhand.

Papperspåsar & Kalaspåse

I vårt utbud hittar du funktionella papperspåsar som fungerar bra som fina godispåsar och kalaspåsar. De kommer dessutom i flera olika färger. Använd dem till barnkalas, fest eller varför inte till födelsedagen? Eftersom de är gjorda av papper kan du dessutom dekorera dem själv hemma så att de passar till en viss person eller ett speciellt tema. Självklart hittar du allt du behöver för att dekorera dem i vårt sortiment. Det är alltid trevligt att få godis i en specialdesignad kalaspåse. Du kan välja mellan färger som svart, röd, blå, rosa eller gul. Det går förstås även bra att mixa flera stycken så att du får regnbågens alla färger om du hellre vill ha det!

Godisboxar

Vill du inte ha cellofan- eller papperspåsar till ditt godis finns även godisboxar att köpa hos oss. De passar till barnkalas och fest, men även som en gåva om du vill ge bort något. Du behöver inte endast ha godis där i, utan kan även lägga i lite annat smått och gott. Det brukar vara kul och uppskattat att ge bort något speciellt som du har fixat hemma själv. Boxarna kommer i olika färger och former. Till exempel finns det boxar med guld- och silverprickar. Du kan också hitta en godisbox som ser ut som en skattkista, vilket passar perfekt till piratkalaset!

Godispåse Rosa

Förutom ballonger och andra tillbehör har vi också många specifika kalasteman som bland annat enhörningskalas men även bröllopsdekorationer.

49,00 kr
Visar 1-91 av 91 objekt