Presentpåsar är både roligt att få och ge bort, samtidigt som de är mycket enkla att göra festliga. Till skillnad från vanlig inslagning av paket ger en presentpåse av papper eller cellofan ett snabbt sätt att slå in sin gåva på, utan att du ens behöver tejp eller snören. Här hos oss på Partytajm kan du köpa presentpåsar online billigt. Vi har många olika färger, stilar och storlekar så att du kan hitta den variant som matchar din gåva! Med ett stort utbud av fina påsar är vi övertygade om att du kommer hitta något som passar just din gåva.

Fina presentpåsar för påsk, jul och andra högtider

Förutom att presentpåsar ersätter klassiskt inslagningspapper, ger det också möjlighet att ge bort gåvor på ett festligt sätt som inte riktigt behöver eller kan slås in. Det kan till exempel vara sådant som godsaker, flera småsaker, ett kit eller en blomma. De fina påsarna är också ett bra val när det du ska ge bort är ömtåligt. Till högtider ger vi oftare bort sådant som inte direkt kan eller behöver slås in som en present. En presentpåse till alla hjärtans dag med choklad, smycken, en upplevelse eller en dikt – eller varför inte små papperspåsar till en egenhändigt skapad adventskalender. Det kan också vara ett festligt sätt att bära redan inslagna gåvor på.

Vill du inte köpa specifika teman eller färger kan du istället köpa billiga presentpåsar i flerpack som är enfärgade. Med dem kan du göra en egen påse där du själv dekorerar utsidan så som du vill att den ska se ut. Använd dig av vackra band, stickers, foton, textil eller tapet för att skapa unika och extra fina presentpåsar i papper eller tyg. 

Genomskinliga presentpåsar i cellofan

Presentpåsar som är genomskinliga kräver mindre dekor men går såklart att dekorera lika mycket ändå. Materialet cellofan ger ett festligt intryck till allt du vill, men är ofta använt till sådant som livsmedel, hygienartiklar och växter. Behöver du extra stora presentpåsar i cellofan kan det vara lättare att använda sig av metervara på rulle för att få den storlek du behöver. 

Stora och små presentpåsar i papper eller tyg – ett bättre miljöval

Till skillnad från vanligt papper som ska tejpas, och som oftast går sönder när det öppnas, så är presentpåsar enklare att återanvända utan att de förlorar sin snygghet. Det gör att de kan användas igen och igen, vilket är ett bra val för miljön. Vill du att dina presentpåsar ska få extra lång livslängd så vik ihop dem som de levererades och förvara skuggigt.

Visar 1-23 av 23 objekt