Småleksaker kan användas i många sammanhang, som när du har barnkalas och ska ordna med godispåsar. En idé är att lägga i en liten leksak – när godiset är slut i påsen finns ett litet minne kvar av kalaset. Här på Partytajm har vi samlat små leksaker som passar utmärkt i godispåsar på kalas och vid andra tillfällen när en liten present lyfter stämningen. Använd dessa små leksaker till överraskningar i påsar för fiskdamm. Då blir lite mer fångst på kroken för de små. Även till julen är småleksaker bra. Använd dem till adventskalendern, 24 luckor som du kan fylla med roliga små presenter. Dessa små leksaker är också perfekta för julstrumpan!

Små leksaker kalas 

Vårt sortiment av mini leksaker (och annat som är roligt att ge bort) är stort. Hos oss kan du hitta småleksaker som såpbubblor, hop up-djur, barntatueringar, munspel, klistermärken och studsbollar. Varför inte ge en liten hjärtring till den lilla flickan eller en partymix påse med godis till godisråttan? Vill du ha lite pysselsaker hittar du mängder av pärlplattor, kritor, färg och modellera – alla dessa passar perfekt i adventskalendern. Olika småspel finns också i sortimentet, som basketspel, kulspel och pingpongspel, och för den pusseltokiga har vi också något som kommer att uppskattas.

Små leksaker till kalaspåsen

Här på Partytajm kan du hitta alla småsaker till barn för de flesta tillfällena, och det är enkelt och snabbt att beställa. Du kan i lugn och ro surfa runt på sidorna och välja ut det du vill ha och på sätt fixa allt till kalaset på en och samma gång – utan stress!

Reflex Spöke

Hos oss finner du allt du behöver för en lyckad halloween, allt från halloween dekoration till halloween godis och halloweenkläder barn.

59,00 kr
Kritor Kritor
  • SLUT I LAGER

Kritor

4 st waxkritor i en förpackning som passar mycket bra att lägga som gåva i barnens godispåsar på kalaset. Priset avser 1 förpackning med 4 kritor

6,00 kr
Visar 1-95 av 95 objekt