Här hittar du massor av adventskalendrar för barn!

Adventskalender är ett gammalt påfund, troligtvis med rötter i Tyskland där man förr i tiden ritade kritstreck på dörren eller tände ljus för att markera nedräkningen till jul. Allt för att underlätta väntan för julens mest förväntansfulla målgrupp, nämligen barnen. På Partytajm har vi allt som behövs för att du ska kunna sätta din personliga prägel på julen och skapa en egen julkalender. Välj mellan en klassisk kalender med Astrid Lindgren motiv eller en julkalender att fylla själv så du gör din helt egen paketkalender. Överraska dina barn eller andra nära och kära med en liten pryl varje dag fram till julafton. Varför inte satsa på ett tema och fylla den med enbart bilar eller något annat skojigt? 

Adventskalender för barn

För de barn som växte upp fram till och med 90-talet var det vanligaste kalenderinnehållet just en bild, ofta med jultema. En annan populär form av adventskalender är den klassiska chokladkalendern med en liten chokladbit i varje lucka. Vill du kan du så klart göra en egen variant där du lägger in nyttiga alternativ. Våra kalendrar kommer i olika former och storlekar så du kan välja den som bäst passar för ditt ändamål. Varför inte välja en med små julstrumpor, en snygg inredningsdetalj och ett klassiskt upplägg. Denna passar perfekt för små prylar, något som blir allt vanligare när det kommer till dagens kalendrar. 

En minnesvärd jul 

Det behövs inte mycket för att julkalendern ska bli en succé. Bara en så liten detalj som att presentera den i en hängande snurra eller formad som en tomte räcker för att kalendern ska sticka ut som minnesvärd. På Partytajm älskar vi att tänka kreativt och skapa kalendrar som du inte hittar på andra ställen. Vi ger dig också alternativet att välja mellan en klassisk adventskalender och en paketkalender. Väljer du paketkalender behöver det inte vara några stora grejer som läggs i varje lucka. Det räcker gott och väl med en liten leksak eller liknande. Allt för att göra väntan på julafton lite kortare.

Visar 1-4 av 4 objekt