Brukar du baka egna tårtor till kalas och andra festligheter? Då har vi gott om produkter som gör jobbet enklare för dig. I vår kategori med tårtpapper hittar du förutom bara tårtpapper även tårtspadar och i plast samt cake tins, en pappersform som är perfekt att lägga i formen när du bakar tårtbottnar. De ger en fin yta, kakan fastnar inte och du slipper arbetet med att smörja formen. Vi vill att ditt tårtskapande ska vara enkelt och visst blir tårtan ännu finare och festligare när den står på ett vackert tårtpapper? Det tycker i alla fall vi på Partytajm.

Olika typer av tårtpapper

Beroende på vilken typ av tårta du ska göra samt hur stor den ska vara har vi olika stora och små tårtpapper som du kan välja mellan. Vi har klassiska vita med vackra spetskanter i olika storlekar. De finns i förpackningar om till exempel 12 och 18 stycken. Många av våra tårtpapper är runda, men vi har även varianter som är rektangulära ifall du inte bakar en rund tårta, vilket är vanligt när man gör dekoration till barnkalas eller examensfest. Vi har också tårtpapper i guld och silver som ger en lyxigare känsla och kan göra tårtan ännu vackrare än den var från början. Vi har också tårtunderlag som är lite tjockare, så kallade tårtfat.

Andra saker till tårtan

När du besöker oss på Partytajm.se för att köpa tårtpapper eller pappersformar kan du passa på att ta en titt på vårt övriga utbud av produkter till bakningen. Vi har allt du kan tänkas behöva för ett smidigt tårtbakande. Vi har både ätbara produkter som du kan dekorera tårtan med, samt bakredskap och tårtbilder. Med vår hjälp blir det enkelt att baka en vacker tårta att sätta på tårtfatet. Oavsett om du bakar tårta till ett barnkalas, en babyshower eller ett bröllop så kan du hitta allting du behöver i vårt utbud. Ta en titt för inspiration innan du bestämmer dig för vad du ska baka.

Visar 1-1 av 1 objekt