Vackra sifferballonger kommer förgylla festen och direkt visa vad det är som firas. Ballong siffror passar utmärkt vid en födelsedag, men minst lika bra då det är ett speciellt datum som firas. Bara fantasin sätter gränserna för när ballong siffror kan användas. Sifferballonger tillsammans med andra kalasprodukter kommer att göra din fest till något riktigt speciellt. Köp dina sifferballonger hos oss och visa din ålder.

Födelsedag ballonger siffror – I vårt utbud av födelsedagsballonger föreställande siffror hittar du flera olika varianter, bland annat ballongbuketter. Vi har de som är formade exakt som en viss siffra, de kan du kombinera som du vill för att bilda födelsedagsbarnets ålder. Vi har även ballonger med siffror skrivna på ballongen, om det är en stil som passar ert kalas bättre. Varför inte även kombinera med bokstavsballonger med den firandes namn?

Folieballonger siffror till nyår – Gör årets nyårsfest till någonting alldeles extra med en riktigt snygg dekoration. Köp sifferballonger i silver eller sifferballonger i guld och matcha med girlanger, konfetti och annat som glittrar! Dina folieballonger med siffror kommer dessutom hålla sig svävande några dagar in på det nya året om du fyller dem med helium.

Fira årsdag med en sifferballong – Det finns många fler tillfällen att fira här i livet. Kanske vill du uppmärksamma er bröllopsdag med sifferballonger i roséguld, eller att din partner varit rökfri i tre år? Ge bort små sifferballonger till de du tycker förtjänar en uppmuntran. Bra val och goda vanor förtjänar att firas lite extra!

Locka kunder med heliumballonger siffror – Ett par ballonger föreställande siffror i guld kommer locka allas blickar till sig, så använd dem i din marknadsföring! Om företaget fyller jämnt, eller har 20 % rabatt, varför inte visa det med heliumballonger i siffror? Genom att pynta med ballong-siffror och annan partydekoration utanför butiken kommer du garanterat att locka in nya kunder.

Blåsa upp sifferballong

Det lättaste sättet att blåsa upp sifferballonger är med helium. När du köper dina uppblåsbara siffror hos oss kan du även köpa helium på tub, så har du allt du behöver för firandet. Sifferballonger med helium håller sig flytande i luften, men glöm inte att göra fast dem så att de inte svävar iväg! Det går även bra att blåsa upp sifferballonger med vanlig luft, men detta måste göras med ett munstycke eller ballongpump då sifferballonger har en automatisk förslutning vilket gör det omöjligt att blåsa upp dem direkt med munnen.

Sifferballonger är det senaste för alla typer av kalas och fester när du vill visa din ålder eller det stolta födelsedagsbarnets ålder. Varför inte dekorera med sifferballonger till nyår, det blir garanterat en häftig detalj till festen. Du kan fylla våra heliumballonger med helium om du vill att dom skall flyga annars fungerar sifferballongerna självklart med luft, men tänk då på att du behöver en ballongpump eller om du har starka lungor så går det bra att använda ett vanligt sugrör eller en ballongpinne.

Sifferballonger med automatisk förslutning

Sifferballongerna har en automatisk förslutning och kan därför inte blåsas upp direkt med munnen utan du behöver sticka in ett munstycke alternativt sugrör eller ballongpump i förslutningen. Du hittar våra gigantiska sifferballonger i silver och guld och självklart har dom högsta kvalitet som gör att dom flyger med helium i ett par veckor efter att du fyllt sifferballongen.

Visar 1-83 av 83 objekt