Om du är en av de som tycker om att baka egna tårtor till kalas och andra tillställningar så vet du vikten av ett snyggt tårtfat. Att ha ett vackert tårtfat att ställa tårtan på gör den ännu festligare än vad den redan är, plus att det ger ett professionellt intryck. I vårt utbud finner du tårtfat och kakfat av olika storlekar och i olika färger för att du ska kunna hitta ett som passar dina behov alldeles utmärkt. Det finns många tillfällen där en tårta behövs och att ha ett passande tårtfat gör det där lilla extra som pricken över i:et. De flesta tårtfat passar dessutom utmärkt som kakfat och tvärtom, där slår du två flugor i en smäll. 

Tårtfat på fot

Det finns vissa tillfällen när till exempel cupcakes eller muffins är ett bättre alternativ än en tårta och då har vi också ett bra utbud av olika tårtfat och våningsfat. De är perfekta för barnkalas till exempel, men även på babyshowers och andra festligheter. Vi har också vackra lådor till cupcakes ifall du ska frakta dem någonstans eller kanske ge bort i gåva. Våra produkter håller en hög kvalitet och fungerar vid alla tillfällen. Oavsett om du ska ha bröllop, dop, namngivning eller kalas kommer du att hitta ett kakfat eller ett tårtfat på fot som passar ditt tillfälle alldeles perfekt. Även muffinsställningar är passande för att krydda kalaset lite extra.

Vackra kakfat på fot

När du har hittat ett passande tårtfat eller kakfat på fot kan du gärna ta en titt i vårt övriga utbud. Vi har allting du behöver till festligheterna, både när det kommer till dekoration och bakning. Med vår hjälp kan du skapa vackra tårtor och dessutom ha ett fint fat att lägga den på. Det finns aldrig ett dåligt tillfälle för en tårta eller ett bakverk och inte för en fest heller. Använd vår sida för inspiration till ditt barnkalas, julfest, bröllop eller studentexamen, du kommer att hitta många olika tårtfat exempelvis papp, guld, plast och rosa att välja mellan. Med oss på Partytajm blir din fest garanterat en succé.

Visar 1-21 av 21 objekt