Har du blivit bjuden på dop och är på jakt efter riktigt bra doppresenter? Vad kul! Oavsett om det är fråga om ett traditionellt kyrkdop eller en modern namngivningsceremoni är det viktigt att du har med dig en lämplig doppresent. Hos oss hittar du personliga doppresenter som passar just det barn som ska döpas. Det vanligaste är att ta med dopgåvan till själva dopet och lämna över den till föräldrarna i samband med ankomsten. Precis som en babyshower är det barnet som är i fokus och någon som alla blickar och uppmärksamhet dras mot. Presenter till barnet är ofta en stor del av firandet och populära doppresenter är allt från silverbestick till Babblarna leksaker. Särskilt Babblarna gosedjur och Babblarna böcker har blivit extra populärt på senaste. Ett annat populärt varumärke är Little Dutch med deras klassiska leksaker. 

En doppresent och en baby present ska vara värd att spara

En doppresent är en alldeles speciell gåva. En liten familjemedlem ska välkomnas till världen och man vill gärna ge bort någonting unikt och uppskattat i doppresent till den lilla killen eller tjejen. Ett gott tips är att fråga föräldrarna vad de önskar eller behöver till sin lilla nyfödda. Kanske har de några särskilda önskemål och då har Partytajm ett stort utbud för att du ska kunna hitta en present till barn.

Det går att tänka på många olika sätt när det gäller vad som är en bra doppresent. Det kan vara en leksak, ett minne eller ett nyttoföremål. Du bestämmer själv vad du ska köpa för doppresent. Tänk på att dopet är en av livets största och viktigaste högtider, vi tycker att en doppresent ska vara av mycket hög kvalitet och gärna ha något tidlöst över sig. Detta återspeglas i vårt sortiment och du hittar doppresenter som barnet kommer att kunna minnas och glädjas åt även som vuxen. 

En populär dopgåva som med största säkerhet värmer föräldrarnas hjärta är vår fina minnesbox. Lådan innehåller fotoalbum samt lera för fot- och handavtryck som låter föräldrarna skapa ett personligt konstverk tillsammans med sin baby. En mysig och lite extra fin doppresent som skapar personliga och bestående minnen av den nyfödda. Vi erbjuder även en enklare variant av boxen, men som innehåller samma möjligheter för fot- och handavtryck. Denna låda innehåller även en fotoram samt ett födelsecertifikat där föräldrarna kan fylla i de allra första uppgifterna om sin lille.

Doppresenter kille och tjej

En doppresent behöver inte nödvändigtvis vara könskodad, hos oss kan du hitta en dopgåva som passar till både pojkar och flickor. Det kan dock vara en bra idé att ta fasta på det lilla man vet om barnet när det gäller en dopgåva inför ett barndop. Hör gärna med föräldrarna om de har några speciella önskemål, men om du inte har något alls att gå på har vi doppresenter som passar särskilt bra till flickor eller pojkar. Titta igenom vårt sortiment av doppresenter till flickor och pojkar och låt dig inspireras inför tillställningen. Vårt utbud innehåller både traditionella som mer moderna gåvor. Här hittar du mjuka kramdjur och klassiska silverbestick till mer personliga gåvor såsom foto- och minnesalbum som passar perfekt som doppresent till killar och tjejer. Helt enkelt det mesta för att göra dopdagen eller namngivningskalaset till en så härlig, minnesvärd dag som möjligt.

Ge bort leksaker i doppresent

Barn utvecklas genom att leka, det är deras jobb skulle man kunna säga. Många leksaker är av typen “slit och släng” och passar enligt oss inte alls som dopgåva. Alla de leksaker du hittar i vår butik är certifierade och garanterat säkra för barn, de ska tåla oömma leker och samtidigt vara så vackra att de kan pryda sin plats på en hylla. Vi har allt från tidlösa leksaker i trä som kan hålla i generationer till gungdjur och sparkbilar som passar om du vill ge bort en originell doppresent som det verkligen kommer att lekas med. 

Ett födelsedagståg brukar också vara en uppskattad present i doppresent till pojke eller flicka. Vi erbjuder ett klassiskt tåg i trä där du väljer bokstäver efter barnets namn. Lägg till en siffra om du även vill ha med barnets ålder för framtida födelsedagskalas. Tåget fungerar även som en rolig dekoration vid fikabordet.

Ge bort en personlig doppresent med namn

En personlig doppresent med barnets namn är klassiska och på många sätt idealiska gåvor när man firar ett barns namngivning. Så fort barnet börja känna igen bokstäver är det bra om det kan se sitt eget namn här och var bland sina saker. En doppresent med namn är helt enkelt en pedagogisk present. En lära-gå-vagn med namn är ett riktigt bra doppresent tips!

Vad kostar en doppresent, babypresent? 

Förr var föremål med bestående värde vanliga doppresenter. Än idag är doppresenter och babypresenter i silver mycket populära men det är absolut inte så att en doppresent behöver kosta hur mycket pengar som helst. Det är viktigare att du visar att du tänkt efter och har en känsla för kvalitet. Hur mycket pengar din doppresent och babypresent får kosta avgör du med andra ord själv och hos oss hittar du originella doppresenter och babypresenter i olika prisklasser.

Vad ska man skriva på kortet när man ger bort en doppresent?

Det är viktigt att slå in en doppresent med omsorg så att paketet ser fint ut bland de andra. Det är vanligt att barnets föräldrar vill fota dem tillsammans innan de packas upp. En fråga vi ofta får är vilket datum man ska skriva på en doppresent. Är det datumet för dopet eller barnets födelse som gäller? Du kan göra som du vill men det vanligaste är att man utgår från dopdagen.

I vårt sortiment hittar du även övriga tillbehör till presenter och dopkalas, såsom gåvopåsar och gratulationsetiketter. Vi har ett brett utbud av presentpapper, snören, sidenband och silkespapper som låter dig dekorera din gåva på ett så personligt och kreativt vis som möjligt. Våra produkter går i ljusa, klara färger och har passande babymotiv. Du hittar även fina dop- och gratulationskort där du kan framföra dina hälsningar och gratulationer till den nya familjemedlemmen.

Personlig Present med Babybody Personlig Present med Babybody
  • -19,00 kr
  • -19,00 kr

Babybody

Förbered dig på bästa sätt för dop och babyshower med en fin doppresent och snygga dekorationer.

20,00 kr 39,00 kr
Visar 1-47 av 47 objekt