Hitta allt du behöver till bakningen med hjälp av vårt stora utbud av baktillbehör. Med våra stilfulla bakformar och praktiska bakredskap blir ditt bakande så mycket roligare och du kommer känna dig riktigt kreativ i köket. Du behöver inte vara vare sig tårtmästare, utbildad bagare eller degingenjör för att skapa riktiga sagoverk – tvärtom räcker det med en dos baklust, ett recept och lämpliga baktillbehör. I vårt breda och välsorterade urval av baktillbehör hittar du mängder av bakredskap, bakformar, bakverktyg och även ugnsformar som på ett eller annat sätt kommer göra dig vän med både deg och utbakning.

Enkla baktillbehör

Enkla baktillbehör som gör hela bakningen så mycket smidigare och bakformar som gör vackra mästerverk av din deg! Oavsett om det gäller högtidsbakning till kalas eller examen hittar du något i vårt sortiment av baktillbehör som passar. Kanske en vacker födelsedagstårta med strössel och guldsiffror eller en bakelse till studenten med sommar färger och flaggdekoration – Partytajm.se har det du behöver för att ge liv till din kreativitet och bakningsanda. Halloween, jul och påsk är andra högtider då bakning ofta står på schemat och även här kan vi erbjuda bakformar och redskap som ger dig fantastiska slutpresentationer.

Har du barn så låt gärna dessa vara med och hjälpa till med bakningen, det brukar vara väldigt uppskattat och ni kommer ha en fin familjestund tillsammans! Känner du dig lite osäker på vilken typ av bakelse eller kaka du ska göra – ta då en närmare titt bland vårt utbud av baktillbehör, bakformar och bakredskap för att inspireras i din bakning. Du kommer utan tvekan känna kreativiteten flöda när du bläddrar runt bland vårt oändliga sortiment av produkter som gör bakningen så mycket enklare, roligare och festligare. Det brukar sägas om mat att vi inte bara äter med munnen utan även med ögonen; något som stämmer väl in även i bakningens värld. En redan smaskig bakelse som presenteras i ett läckert fodral, ger en ännu godare smak i munnen!

Bakredskap & Bakverktyg

I denna kategori hittar du perfekta bakredskap & baktillbehör för ditt kalasbak, och skulle du behöva tårtdekoration så har vi det med. Här hittar du bland annat en doseringskanna för kaksmet, denna hjälper dig att enkelt fylla muffinsformar eller pannkakorna. Skall du spritsa dina Muffins så dom blir så där höga och läckra med härlig glasyr, då hittar du flera olika spritsar som ger olika mönster här. Varför inte baka goda muffins och spritsa coolt hår och dekorera med häftiga ögon, kakströssel. Det kommer garanterat bli en höjdpunkt på barnens barnkalas. Till munstyckena hittar du naturligtvis också engångs spritspåsar för enkel bakning. Vill du baka den finaste bakelsen och göra den personlig så kan du köpa våra silikonformar som du kavlar ut tex sugarpaste över och sedan tar ut siffror och bokstäver som du placerar ut på bakelsen. Stava födelsedagsbarnets namn är år på ett enkelt och dekorativt sätt med hjälp av våra silikonformar.

Visar 1-58 av 58 objekt