Letar du efter pom poms och pappersbollar för dekoration? Då har du kommit rätt! Med fina pom poms och lyktor blir det lätt att ge din fest en lyxig känsla. De hängs stilfullt upp direkt över det dukade bordet med hjälp av snören och skapar genast en festlig miljö. Du kan även använda dina pom poms som bordsdekoration, eller hänga dem på andra ställen i rummet. I vårt utbud av pappersbollar för dekoration hittar du flera olika färger, storlekar och material. Att de funkar utmärkt som bröllopsdekorationer och som dopdekoration är sedan gammalt men såklart även för barnkalaset, födelsedagsfesten och nyårsfesten. Det är ju utmärkt att ha pom pom bollar som studentdekorationer eller varför inte röda pom poms som kräftskiva dekorationer. Alla våra pappersbollar håller hög kvalitet, så du kan enkelt spara dem till nästa fest, eller varför inte använda dem som snygga inredningsdetaljer?

Pompoms – vita, rosa, blå eller kombo delux?

Partydekorationer kommer i många olika stilar och pom poms anses oftast vara riktigt eleganta. De passar därför mycket bra till en lite mer exklusiv tillställning. Vita pom poms passar fint vid ett bröllop, och kan enkelt kombineras med den accentfärg ni valt till tillställningen. Rosa eller blå färger är däremot ett givet val vid en babyshower. Med våra delux-förpackningar kan du dekorera alla typer av fester, kanske när någon fyller jämnt, på nyårsfesten eller studenten. I vårt utbud hittar du även mer nischade pappersdekorationer, som passar som dekoration till jul eller ettårskalaset.

Kombinera gärna dina pompoms med dekorationer som ger en lyxig känsla. Vackra ljusslingor, girlanger med gröna blad och levande ljus är bara några exempel. Om du vill behålla lite av festkänslan även efter tillställningen kan du med fördel ha kvar dekorationerna som inredning. De passar fint i fönstret, i en trapphall eller över matbordet. De så kallade pappersblommorna mjukar upp inredningen och kan tillföra lite färg till en annars monokrom eller skandinavisk inredningsstil.

Pappersblommor till barnrum

Alla våra pappersblommor är av hög kvalitet, så de håller som sagt längre än bara till festen. Efter barnkalaset kanske era fina pom poms kan flytta in i barnrummet? Dekorera i ditt barns favoritfärg, och låt varje dag bli en fest. Ni kan låta de fina pappersbollarna hänga ner från taket, fästa dem i sänghimlen eller lägga dem i bokhyllan. I vårt utbud hittar du dessutom pom poms till barnrummet som främst är avsedda som dekoration, även om de förstås även kan användas under ett kalas. Ett exempel är våra söta pom poms av tyll, och ett annat de pom poms som föreställer olika figurer. Över spjälsängen ger dem din bebis något intressant att titta på, utan att vara stressande.

Pom pom bollar

Partytajms sortiment av pom poms är brett och varierat. Du kan välja och vraka mellan många olika färger och toner, vilket gör det ännu lättare för er att dekorera i rätt färgtema. Oavsett om det är en lite mer formell nyårsfest eller ett färgglatt barnkalas har vi garanterat något lämpligt i vårt sortiment.

Du som tycker om att pyssla kan välja att göra dina egna pom poms. Du köper då smidigt våra förpackningar med tre pappersbollar som du skapar helt på egen hand. I vårt utbud hittar du pom poms som passar för alla typer av tillfällen, ett exempel är Halloweeninspirerade pom pom bollar i färgerna orange och svart. De med glittrande tofs är en annan favorit bland våra kunder där bollen har en fint hängande tofs som gör det ännu mer festligt att dekorera.

De finns i snygga och genomtänkta färgkombinationer som kommer i tre olika storlekar. Dekorationsbollar i härliga pastellfärger finns också att köpa i 3-pack och passar utmärkt till födelsedagsfesten. Kika gärna runt i Partytajms övriga kategorier inom dekorations- och kalastillbehör. Det är ett smart sätt att låta dig inspireras och få tips om hur du enkelt kan göra kalaset trivsamt!

Visar 1-49 av 49 objekt