Vår sockerpasta är mycket flexibel, smidig och lätt att använda på grund av sin fina struktur och smidighet. Den är ganska mjuk och hårdnar helt efter bearbetning. Vi har sockerpasta i en mängd olika färger såsom vit, svart och guld sockerpasta för att ge några exempel. Vår sockerpasta har också utsökta smaker. Med sockerpasta i olika färger kan du göra tårtor som passar alla möjliga olika färger kan du skapa mästerliga tårtor för olika kalasteman. Allt från Bamse kalas och Bolibompa kalas till Gaming Party

Vad är sockerpasta?

Det är en sockermassa som används på samma sätt som marsipan, den används tex till att klä tårtor med eller andra godsaker såsom muffins. Den innehåller ingen mandel till skillnad från marsipan. Den är dessutom mer lättarbetad och lämpar sig främst för att täcka tårtor med men du kan också ta ut olika figurer som du sedan dekorerar med eller gör små sockerpasta figurer med.

På grund av sin satinfinish är FunCakes sockerpasta perfekt för att täcka en tårta med skarpa kanter. Vill du trycka ut sockerpastafigurer med hjälp av olika utstickare, än du är säker på att få snygga, rena och skarpa motiv. Den stora förlåtligheten hos sockerpastan gör den lämplig för alla, från nybörjare till professionella! Den är smidig och du kan enkelt modellera eller skapa en fin tårtdekoration och mönster. Sockerpasta är också lämplig för att skapa tex blommor och sockerpasta bokstäver.

Hur använder man sockerpasta?

Till 250 g sugarpaste kan du  tillsätta lite vatten om det behövs. Knåda väl före användning och rulla ut på ett tunt lager florsocker. För att täcka en rund kaka med en diameter på 20 cm behöver du cirka 500 g. Följande process rekommenderas för bästa resultat: Låt den vara rumstempererad.  Knåda ordentligt tills den är slät och elastisk. Damma arbetsytan med lite florsocker och rulla ut sockerpastan med en kavel till en jämn form (2-3 mm tjock). Vrid en kvart för att förhindra att det sitter fast. Finns det fortfarande små sprickor på kanterna när den rullas ut? Knåda igen ordentligt tills kanterna är släta när du rullar ut. Då är den redo att användas. Är du på jakt efter att köpa sockerpasta till tårta eller kalas så har vi det du behöver här.
Visar 1-21 av 21 objekt